Însărcinată în şase luni, Oana Roman intră în ring la „Dansez pentru tine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oana Roman va dansa pentru un caz umanitar cu partenerul ei de viaţă, Marius FOTO Pro TV
Oana Roman va dansa pentru un caz umanitar cu partenerul ei de viaţă, Marius FOTO Pro TV

Oana Roman, însărcinată în şase luni, vine vineri seara în ringul visurilor de la Pro TV, unde va lupta pentru un caz umanitar, în show-ul „Dansez pentru tine“.

„Am primit cu mare bucurie propunerea de a face un dans în scop caritabil la «Dansez pentru tine», mai ales că pentru mine nu este prima oară. Acum voi dansa alături de Marius şi, cum aşteptăm un copil, pentru noi acest moment e cu atât mai semnificativ. E o mare bucurie pentru noi să ajutăm pe cineva să îşi împlinească un vis, aşa cum nouă ni s-a împlinit visul de a avea un copil“, a mărturisit Oana Roman.

Competiţia devine din ce în ce mai strânsă în show-ul de la Pro TV, mai ales pentru echipele aflate la duel: Dana Matei - Giani Kiriţă şi Ruby - Alexandru Ciobanu.

Pentru prima dată, concurenţii rămaşi în competiţie intră în pielea unor artişti internaţionali şi transpun în ringul visurilor câteva videoclipuri ale acestora. Complexitatea show-ului creşte cu atât mai mult cu cât telespectatorii vor avea de această dată un termen de comparaţie foarte clar – videoclipul original – pentru a aprecia prestaţia perechilor. Tot în ediţia de mâine se va mai dansa cabaret, dans ţigănesc şi bellydance, iar la finalul serii, în urma voturilor telespectatorilor, îşi vor continua evoluţia în ringul visurilor doar patru echipe.

Tot în ediţia de vineri, pentru un caz umanitar dansează şi actorul Octavian Strunilă alături de Oana, partenera lui de viaţă. „Mă bucură ideea de a ajuta pe cineva. Cred că toată lumea care poate ar trebui să facă un astfel de gest, adică să îi ajute pe cei care au nevoie de noi prin toate mijloacele şi cu toate mijloacele“, a declarat Octavian.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite