Premieră la „X Factor“. Show-ul Antenei 1 va debuta cu noul sezon în luna august şi nu va mai fi difuzat vinerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al optulea sezon „X Factor“ de la Antena 1 va debuta, în premieră, în luna august, mai devreme cu o lună faţă de sezoanele precedente. În plus, anunţă reprezentanţii postului Intact, show-ul îşi va schimba şi ziua de difuzare.

Cel de-al optulea sezon al show-ului „X Factor“ va avea premiera duminică, 26 august şi va fi difuzat de la ora 20.00, la Antena 1.

Anul trecut, show-ul Antenei 1 „X Factor“ a debutat pe 10 septembrie, în aceeaşi zi cu „Vocea României“. Emisiunea a fost difuzată vinerea de la sezonul din 2014, când Horia Brenciu s-a alăturat show-ului de pe Antena 1. În acelaşi an, şi Pro TV a decis să difuzeze „Vocea României“ tot vinerea, notează Pagina de Media. 

În noua formulă, alături de Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin ca „antrenori“ ai concurenţilor, juriul „X Factor“ a avut parte de o mulţime de emoţii şi surprize la audiţii. Delia, Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Carla’s Dreams au fost răsfăţaţi aproape zilnic cu mici cadouri primite din public sau chiar din partea concurenţilor veniţi la audiţiile „X Factor“. 

Adevăratele surprize au fost însă vocile noi care i-au surprins pe cei patru membri ai juriului. „Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut şi vin foarte mulţi incredibil de talentaţi“, a spus Delia.

delia iUmor

Delia FOTO Antena 1

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite