O echipă de la „America Express“ a dat peste cap toată producția: „Li s-a rupt total de noi“ VIDEO FOTO

0
Publicat:

Prezentatoarea Irina Fodor și restul concurenților au așteptat sub soarele arzător și au fost vizibil deranjați de lipsa de implicare a celor doi.

Bruja și Pufeh au ajuns ultimii la careul în care se anunța cine a câștigat imunitatea, iar acest lucru nu s-a întâmplat din cauza unor probleme sau evenimente imprevizibile din cursă, ci chiar din vina lor. Cei doi au pierdut mult timp din cauza faptului au făcut o oprire pe drum pentru a mânca. În plus, nici nu s-au străduit foarte tare când făceau autostopul.

Întreaga echipă „America Express“ lângă ruinele unui castel, în Mexic
Întreaga echipă „America Express“ i-a așteptat pe Bruja și Pufeh FOTO Antena 1

Toate celelalte echipe au ajuns la careu și au fost nevoite să aștepte sub soarele arzător sosirea celor întârziați.

„Știu că de dimineață ați avut niște misiuni cel puțin frustrante. Dar, având în vedere că o echipă întârzie, vom ieși din program. Nu vreau să vă chinui, dar îi vom aștepta împreună. Știți cum e, am plecat cu toții la drum, așa că vom face toți pașii împreună“, a spus Irina Fodor.

„Li s-a rupt de noi total. Noi eram toți acolo: cameramani, concurenți, reporteri, localnici, îi așteptam pe ei. Eram vreo 80 de proști și-au apărut ăștia doi, ca două franzeluțe“, a comentat iritat Cătălin Scărlătescu.

 „America Express“: „Nimeni n-a obligat pe nimeni să vină aici“  

„Cred că nu vă străduiți suficient. Stând pe marginea drumului nu înseamnă că faci autostopul, nu se pot opri mașinile așa. Și atunci când ți se face foame și te oprești să mănânci, pui stop întregii producții. Voi faceți asta în timp ce sunt probe de făcut. Înțeleg că poate nu simțiți adrenalina. Înțeleg că poate nu sunteți competitivi, dar nu înțeleg să nu vă respectați colegii, producția, acest format. Nimeni n-a obligat pe nimeni să vină cu forța aici. Toată lumea și-a dorit. Voi ați fost aleși dintre mulți alții, care-și doreau la fel de mult sau poate mai mult“, a spus Irina Fodor.

„S-au întâmplat niște lucruri în familia mea. Am crezut că ați înțeles din prima asta“, s-a apărat Bruja. „Eu nu sunt deloc de acord cu ce a spus Irina, pentru că sunt o fire foarte competitivă. Doar că a apărut ceva în viața mea care m-a dezechilibrat foarte tare. Este mult stres aici și acum, adăugându-se această problemă de acasă, am clacat. Nu mă simt bine din punct de vedere psihic și fizic“, a adăugat ea.

„Tuturor li se întâmplă lucruri. Și asta înseamnă maturizare, să ții cont și de ceilalți, iar problemele personale să nu afecteze viața profesională, până la urmă“, a mai spus Irina Fodor.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri