Maria Lungu de la „Survivor“: noua Bia Khalifa. Colegii nu au mai suportat-o și au nominalizat-o pentru eliminare VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Faimoșii au câștigat două probe în două zile consecutive. Victoriile lor îi fac tot mai irascibili pe Războinici, iar Maria Lungu a trecut la „atac“, însă totul s-a întors împotriva ei.

Dacă la începutul competiției au avut o stare de spirit bună, datorită faptului că au câștigat probele și imunitatea, situația s-a schimbat pentru Războinici. Aceștia au fost învinși de Faimoși atât la proba prentru recompensă, cât și la cea pentru imunitate, în ultimele ediții. Coroborate cu lipsa hranei și condițiile din junglă, aceste eșecuri își spun cuvântul, iar spiritele se aprind.

Maria Lungu, nervoasă în timpul unei probe la Survivor România
Maria Lungu a declanșat conflicte la Survivor România chiar din prima zi Foto Pro TV

Cum era de așteptat, Maria Lungu a trecut la atac și i-a luat în vizor pe Faimoși, ceea ce nu e de mirare, ținând cont că și-a atacat propriii colegi de echipă chiar din prima zi în care au ajuns în jungla din Republica Dominicană.

În timpul unei probe, ținta ei principală a fost Kamara, iar cei doi au intrat într-o dispută verbală și chiar fizică, tipând și împingându-se. „Nu ne spui tu ce să strigăm, nu ne spun Faimoșii cum să strigăm. N-am înjurat, n-am vorbit urât, nu vine Kamara nu știu de unde să ne spună: «Hai, strigați ce vreau eu!». Dacă asta vreți, asta o vă dăm“, a spus Maria Lungu, moment în care Vica Blochina i-a strigat: „Bravo, Bia Khalifa!“.

Dacă nu mă cunoașteți, vă rog să nu mai vorbiți, că n-ați vorbit în viața voastră cu mine și faceți confuzii“, a mai spus Maria Lungu.

„Survivor România“: Cine sunt nominalizații pentru eliminare 

Faimoșii au câștigat în ediția de aseară proba de imunitate, iar Carmen Grebenișan, care a adus două puncte echipei sale, a primit totemul de imunitate. Războinicii au intrat la jocul pentru Imunitate Personală, iar câștigătorii totemurilor au fost Alexandra Porkolab și Andrei Krișan.

A urmat un nou Consiliu de nominalizare, iar Războinicii au arătat clar că nu o mai vor pe Maria Lungu în tribul lor și au nominalizat-o pentru eliminare. Alături de ea au mai fost nominalizați Codruța Began și Andrei Neagu.

Era clar că mă vor nominaliza. N-o să-mi închidă gura nimeni, niciodată. Dacă o să plec acasă, o să plec pe barba mea și știu că eu am pus punct“, a spus Maria Lungu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite