Leonard Doroftei, la campionatul naţional de cârcoteli, miercuri, la 20.30, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doroftei le arată cârcotaşilor că are şi umor, nu numai forţă. FOTO Prima TV
Doroftei le arată cârcotaşilor că are şi umor, nu numai forţă. FOTO Prima TV

„Cronica Cârcotaşilor“ îşi confirmă poziţia de lider cu un nou invitat, Leonard Doroftei care-şi aminteşte de experienţele petrecute în urmă cu zece ani într-o emisiune de la Prima TV.

În 2004, „Moşul“ a venit într-o emisiune de la Prima  TV, unde a desenat o mănuşă de box şi a semnat un autograf. 

Cârcotaşii au păstrat cadoul de la Doroftei şi profită de ocazie pentru a-i arăta pungilistului imaginea altor vremuri. Impresionat, sportivul le oferă şi o variantă actuală a desenului, dar nu renunţă nici la ideea de a se lua la întrecere cu Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu', cu glume bune.

carcotasii prima tv

În această seară, moderatorii divulgă meniurile corporatiştilor, analiştilor politici şi ale invitaţilor din emisiunile culturale.

carcotasii prima tv

Pentru situaţiile în care evenimentele politice miros neplăcut, cârcotaşii propun o  gamă largă de parfumuri: Hugo Băs, Pontaco Rabanne, Dragnidoff,  Javrensy de la Voicule-sace, Calvin Crin şi Giorgio Klaus Germani, din gama Pacost. Soluţii există şi pentru cei care suferă de amnezie. Găinuşă şi  Dezbrăcatu’ le recomandă Memoroeasy, ca să îşi aducă aminte ce bine era înainte.

carcotasii prima tv

Cei doi prezintă şi iubirile Queridei, dar şi modul în care funcţionează maşina cu ulei. La rubrica Inovaţii în Ovaţii, cârcotaşii testează băuturile alcoolice praf, scoase de americani, iar tanti Tănţica încearcă licorile.

carcotasii prima tv

La finalul ediţiei, Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, şi JerryCo îi dedică lui Doroftei o piesă specială.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite