„La Măruţă“ revine cu un nou sezon la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin
Măruţă aduce în faţa telespectatorilor noi surprize FOTO Pro TV
Cătălin Măruţă aduce în faţa telespectatorilor noi surprize FOTO Pro TV

Cătălin Măruţă (37 de ani) revine cu un nou sezon al emisiunii sale din 31 august, de la ora 17:30, la Pro TV. Pe lângă acţiunile caritabile şi ştirile cu vedete, în noul sezon, Măruţă se împacă cu Ionuţ Dolănescu, cel cu care este certat de mai mulţi ani.

Luni, 31 august, de la ora 17:30, începe al nouălea sezon al emisiunii „La Măruţă“, un sezon care promite să uimească prin poveşti surprinzătoare din showbiz sau din viaţa de zi cu zi.

Sezonul trecut Cătălin Măruţă a demonstrat că poveştile de viaţă impresionante, dezvăluirile, emoţia, surprizele sunt întotdeauna „La Măruţă“, că minunile există, dar şi faptul că românii se implică în campanii umanitare. Echipa emisiunii a reuşit să mobilizeze oamenii şi să strângă pentru doi copii aflaţi în dificultate, în doar o zi, 160.000 de euro şi alţi 50.000 de euro prin intermediul donaţiilor telefonice. Acest lucru va continua şi începând cu 31 august, iar faptele bune se vor întâmpla în fiecare zi, de luni până vineri, doar „La Măruţă“.

Din noul sezon nu vor lipsi nici materialele dinamice cu vedete, petrecerile la care acestea iau parte, nunţi, vacanţe, desparţiri sau conflicte din showbiz-ul autohton, dar nici umorul sau situaţiile inedite.

După foarte mult timp, Măruţă si Ionuţ Dolănescu sunt faţă în faţă şi vor să se împace în noul sezon al emisiunii. Bătălia dură dintre fraţii Dolănescu a dus la un alt război care durează de şase ani: între Cătălin Măruţă si Ionuţ Dolănescu. Cei doi nu şi-au mai vorbit ani de zile şi nimeni nu credea că vor redeveni prieteni. Telespectatorii vor afla „La Măruţă“ ce îi aduce faţă în faţă după atâta vreme şi cum se pune punct unui război care părea fără sfârşit, chiar în preajma unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa familiei Dolănescu, botezul celui de-al treilea copil al lui Ionuţ şi al Doiniţei.

Tot în noul sezon românii vor vedea imagini din culisele botezului micuţei Rosa Alexandra, a doua fiică a lui Pepe. Naşii, Andra şi Cătălin Măruţă, au pregătit surprize pentru familiile celor doi şi vor arăta ce a însemnat petrecerea de cinci stele pentru fina lor.

Din 31 august, emisiunea „La Măruţă“ îi aşteaptă pe români cu subiecte în exclusivitate, poveşti de viaţă extraordinare, dezvăluiri în premieră şi multe noutăţi.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite