FOTO Horia Brenciu, legat de scaun la „Te cunosc de undeva“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brenciu promite că nu-i va mai eclipsa pe colegii din juriu, după o asemenea experienţă. FOTO Antena 1
Brenciu promite că nu-i va mai eclipsa pe colegii din juriu, după o asemenea experienţă. FOTO Antena 1

Enervaţi că nu pot urmări în linişte prestaţiile concurenţilor, membrii juriului îl leagă pe Brenciu de scaun şi îi lipesc gura cu bandă adezivă în emisiunea din 26 aprilie, difuzată la Antena 1 de la 20.30.

Show-ul de la Antena 1 nu îi pune doar pe competitori în situaţii neaşteptate, ci şi pe experţii din juriu. Pentru că de când s-a alăturat echipei de la Antena 1 nu prea le-a dat colegilor dreptul la replică şi a acaparat atenţia cu gesturi şi comentarii permanente, Brenciu şi-a găsit naşii. Monica Anghel, Andrei Aradits şi Pepe sunt părtaşii unei mişcări de revoltă, reuşind să-l reducă pe artist la tăcere. 

Ca să poată urmări în linişte spectacolele oferite de concurenţi, aceştia îl pedepsesc sever şi îl lasă legat o vreme, până când Brenciu îi promite lui Andrei Aradits, preşedintele juriului, că va fi cuminte, decent, cu bun simţ şi că va vorbi scurt şi la obiect.

horia brenciu
horia brenciu

Însă profesorul de actorie nu se lasă înduplecat şi îi dezlipeşte doar banda adezivă de la gură.

În ediţia de sâmbătă, Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, se transformă în Jim Carrey din filmul „Masca“. Acesta îi face o farsă lui Alex Velea şi îi montează pe stativ, în locul microfonului, un ventilator de mână. În plină filmare, când coboară pe scenă şi începe să cânte „Cui nu-i place dragostea?“, piesa lui Nicolae Furdui Iancu, solistul de muzică populară în care se transformă, Velea constată că nu i se aude vocea.

alex velea si doru todorut la te cunosc de undeva antena 1

Cum îşi iau revanşa Brenciu şi Velea, aflăm în ediţia din 26 aprilie, la Antena 1.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite