Kit Harington a dezvăluit soarta lui Jon Snow unui poliţist, pentru a evita o amendă: „Mergi cu mine la secţie sau îmi spui dacă vei trăi în următorul sezon“

0
0
Kit Herington îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO „Urzeala tronurilor/ Game of thrones“ FOTO Getty Images
Kit Herington îl interpretează pe Jon Snow în serialul HBO „Urzeala tronurilor/ Game of thrones“ FOTO Getty Images

Actorul britanic Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow în „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, a dezvăluit unui poliţist rutier soarta personajului său în cel de-al şaselea sezon al serialului TV, pentru a evita o amendă pe care urma să o primească pentru depăşirea vitezei legale, potrivit News.ro.

Harington a povestit întâmplarea în emisiunea „The Tonight Show With Jimmy Fallon“, difuzată de postul de televiziune American NBC.

„Poliţistul m-a oprit şi mi-a spus: «Sunt două moduri în care putem proceda. Poţi merge cu mine la secţia de poliţie sau îmi poţi spune dacă vei trăi în următorul sezon». Aşa că m-am uitat la el şi i-am spus: «Voi fi în viaţă în noul sezon». El mi-a răspuns: «Continuă-ţi drumul, Lord Comandant»“, a povestit Harington.

Actorul a adăugat că a făcut această dezvăluire unui număr extrem de restrâns de persoane - părinţilor lui şi iubitei sale, actriţa scoţiană Rose Leslie, care a intepretat rolul partenerei lui Jon Snow, Ygritte.

Actorul a povestit, anterior, că întoarcerea lui în cel de-al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ a fost un secret păstrat cu atât de multă atenţie, încât personajul lui a primit, pe platourile de filmare, numele de cod „LC“, iniţialele de la „Lord Comandant“ - funcţia ocupată de Jon Snow în Rondul de Noapte.

În scena finală din ultimul episod al celui de-al cincilea sezon, Jon Snow a fost ucis de un grup de fraţi juraţi în Rondul de Noapte. Cu toate acestea, la finalul celui de-al doilea episod din noul sezon „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, Jon Snow a fost readus la viaţă prin magie, de preoteasa roşie Melisandre.

Actorul Kit Harington le-a cerut scuze fanilor că a fost nevoit să îi mintă cu privire la soarta personajului său.„Îmi pare bine că oamenii au fost supăraţi după moartea lui (Jon Snow, n.r.). Cred că cea mai mare teamă a mea a fost că oamenilor nu le va păsa“, a declarat actorul.

„Urzeala Tronurilor“ este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria ”Cântec de gheaţă şi foc”. Serialul prezintă aventurile dramatice şi intrigile la care participă membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon şi Targaryen, care vor să cucearască Tronul de Fier din regatul Westeros.

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretările actorilor, complexitatea personajelor, evoluţia firului narativ şi decorurile spectaculoase. „Urzeala tronurilor“ a câştigat şi numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La rândul lor, cărţile din seria „Cântec de gheaţă şi foc“ s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost traduse în 45 de limbi. În luna ianuarie, George R. R. Martin a anunţat că a depăşit termenul limită ce i-a fost impus de editorii lui în privinţa predării celui de-al şaselea manuscris din seria „Cântec de gheaţă şi foc“ şi că, din acest motiv, volumul nu va putea fi publicat înainte de debutul celui de-al şaselea sezon din serialul „Game of Thrones“.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite