Horia Brenciu, despre următorul câştigător „X Factor“: „Nu pot lua alături de mine pe cineva temător“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu a câştigat două sezoane „X Factor“, alături de Jeremy Ragsdale şi Adina Răducanu FOTO Antena 1
Horia Brenciu a câştigat două sezoane „X Factor“, alături de Jeremy Ragsdale şi Adina Răducanu FOTO Antena 1

Horia Brenciu, unul dintre membrii juriului care a reuşit până acum să câştige de două ori „X Factor“ alături de discipolii săi Jeremy Ragsdale şi Adina Răducanu, încearcă deja să facă portretul robot al următorului artist care va pleca acasă cu marele premiu.

La fiecare început de sezon, fiecare dintre cei patru juraţi încearcă să îşi facă o strategie şi caută potenţialul în fiecare concurent care urcă pe scenă la audiţii. 

Aceştia speră să găsească în fiecare o calitate pe care să o poată şlefui, pentru a putea străluci cu adevărat în etapele finale „X Factor“. Horia Brenciu este de părere că un lucru este însă esenţial pentru oricine îşi doreşte marele premiu: 

„Ca să câştigi «X Factor», trebuie să iubeşti publicul, iar el să îţi dea înapoi iubirea”.

În plus, juratul consideră că foştii concurenţi şi câştigători precum Florin Ristei, Olga Verbiţchi sau Jeremy Ragsdale au stabilit anumite standarde. 

„Noi mergem într-o expediţie de jumătate de an, nu pot lua alături de mine pe cineva temător, îmi trebuie cutezanţă!“, a adăugat Horia Brenciu.

Cel de-al optulea sezon „X Factor“,  ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1,  se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. 

juriu x factor foto antena 1

FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite