FOTO Piticu’ de la Simplu a câştigat în finala „Splash! Vedete la apă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dansatorul a primit trofeul „Splash!”, în detrimentul olimpicului Marian Drăgulescu care s-a clasat pe poziţia secundă. Stripperul Cornel Păsat a urcat pe locul al treilea, în timp ce Silvia Lăuneanu şi CRBL au luat menţiunile showului de la Antena 1.

Piticu’ a convins publicul pe ultima sută de metri când a executat un număr spectaculos şi periculos. Dansatorul a efectuat o săritură cu rotaţie, având artificii legate de glezne.

Astfel, el a reuşit să-i surclaseze pe gimnastul Marian Drăgulescu şi pe Silvia Lăuneanu, singura femeie care a ajuns printre ultimii cinci premianţi. Să urmărim cum au evoluat în emisiunea din 18 august.

După două semifinale pline de emoţii şi stropi, în care concurenţii şi-au depăşit limitele fizice şi psihice prin sărituri individuale, ultimul episod al emisiunii a adus noi provocări.

Pentru a testa spiritul de echipă şi coordonarea concurenţilor, cei zece finalişti au format cinci echipe şi au fost nevoiţi să execute sărituri artistice în tandem. Calificativele, însă, le-au primit pentru prestaţiile individuale.

image

Curajoşii care s-au luptat pentru titlul de glorie au fost: Piticu’ de la Simplu, Cornel Păsat, Andreea Popescu, Silvia Lăuneanu, CRBL, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Sony Flame, Marian Drăgulescu şi Jean de la Craiova, care a înlocuit-o pe Ozana Barabancea. Soprana s-a accidentat la antrenamente şi s-a retras, dar, pentru a-şi duce misiunea la capăt, a venit în finală în cârje. Cei zece au dat probele de aptitudini într-o atmosferă de discotecă, cu muzică pusă de DJ Wanda, cea care nu doar s-a distrat la Splash!, ci a şi învăţat să înoate şi să sară în apă de la o înălţime considerabilă (5 metri).

Primul cuplu supus probei de risc, compus din Andreea Popescu şi Sony Flame, a impresionat printr-o săritură marca „Titanic”.

image

Muzicianul şi-a pus în valoare musculatura lucrată la sala de sport, aruncându-se în apă în timp ce o susţinea pe braţe pe dansatoarea suspendată în aer. Cei doi au fost pe placul Andei Adam, pentru eleganţă.

image

În amintirea vremurilor mai Simple, CRBL şi Piticu au sărit împreună. Totuşi, antrenorii lor au recunoscut că numărul a fost greu întrucât CRBL este mai neascultător şi mai rebel, iar săritura în sine (cu elan) are un nivel sporit de dificultate.

image

Cântăreaţa de muzică populară Emilia Ghinescu a lucrat în tandem cu violonista Silvia Lăuneanu.

image

Numărul lor a fost cu atât mai problematic cu cât Silvia, care se simte în siguranţă doar dacă vede apa, a fost nevoită să se arunce cu spatele şi invers, Emilia, care se teme de apă, a înfruntat imaginea bazinului gol, printr-o săritură cu faţa.

image

Cele două au primit medalii de campioane de la antrenorul lor.

image

Cum era de aşteptat, un dansator profesionist nu putea concura decât cu un sportiv obişnuit cu olimpiadele. Stripperul Cornel Păsat şi gimnastul Marian Drăgulescu au făcut echipă, dovedindu-şi performanţele fizice, în apaluzele spectatorilor şi ale celor trei membri ai juriului, Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cătălin Preda. Cei doi au sărit în sincron, cu faţa şi cu spatele, rotindu-se în aer. De altfel, Marian Drăgulescu a fost preferatul juriului, din cei zece finalişti, iar pe locul secund s-a clasat Cornel Păsat.

image

Cu mai mult umor şi mai puţină experienţă, Jean de la Craiova s-a duelat cu prezentatorul de la “Te cunosc de undeva”, Cosmin Seleşi. Deşi au sărit simultan de la 5 metri, între ei a rămas o distanţă considerabilă, dar notele au fost similare: între 7 şi 8.

image

Cu toate că nu era pe "lista invitaţilor", chef Joseph Hadad i-a răsplătit pe concurenţi cu bucate alese şi s-a alăturat aventurii Splash!, sărind de la 7 metri. "Ai executat o săritură la fel de bună ca şi caracatiţa pe care ne-ai servit-o”, l-a apreciat olimpicul Cătălin Preda.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite