Ce „savurăm“ în finala „Splash! Vedete la apă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piticu’ de la Simplu, Ozana Barabancea, Cornel Păsat, Andreea Popescu, Silvia Lăuneanu (De La Vegas), CRBL, Cosmin Seleşi, Emilia Ghinescu, Sony Flame şi Marian Drăgulescu sunt cei zece concurenţi care luptă duminică seara în marea finală aemisiunii „Splash! Vedete la apă“, transmisă în direct de Antena 1, de la ora 20.30.

Deşi presa a publicat deja numele câştigătorului - Piticu’ de la Simplu – finaliştii promit sărituri şi mai dificile ca până acum, emoţii şi spectacol. Asta mai ales pentru că exact înainte de finală au avut un meniu special pregătit de chef Joseph Hadad.

Chef Joseph a venit special de la Bucureşti în marea finală „Splash! Vedete la apă“, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1,  pentru a le pregăti finaliştilor un meniu special, chiar înainte de ultima provocare a show-ului. Concurenţii însă l-au întâmpinat cu o provocare pe măsură: l-au invitat să încerce şi el o săritură. DJ Wanda l-a încurajat pe chef: „Dacă am sărit eu, dumneavoastră o să reuşiţi, cu siguranţă!“.
Hadad a executat o săritură extraordinară, de la platforma de 7 metri, cu care a cucerit pe loc juriul. Ce alte surprize a pregătit echipa „Splash! Vedete la apă“ pentru marea finală puteţi urmări duminica aceasta, de la 20.30, la Antena 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite