Filme de acţiune. Cele mai interesante pelicule din programul TV de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de acţiune în seara aceasta la TV au câteva pelicule interesante de ales din programul TV. Iată câteva recomandări:

Filme de acţiune. Raidul 2. HBO. 23:35. O continuare cu acţiune şi mai alertă acum. Celebrul poliţist din Jakarta, Rama, crede că s-a terminat cu seria violentă, iar viaţa lui acum pare chiar normală. 

Din păcate mai sunt destui care vor să se răzbune. Familia lui este în pericol, aşa că, pentru protecţia soţiei şi fiului, acceptă să intre sub acoperire într-o nouă misiune. El se scufundă iar în lumea interlopă, ca să descopere cine trage sforile, cine sunt politicienii şi poliţiştii corupţi.

Filme de acţiune. Captivi fără scăpare. TV 1000. 21:30. Când coasta Australiei este bătută de un tsunami puternic, cumpărătorii dintr-un supermarket sunt prinşi captivi înăuntrul magazinului, plin acum cu apă. Curând vor afla însă că alături de ei este şi cel mai cumplit răpitor marin, un rechin alb. Iar vânătoarea (de oameni) începe.

Filme de acţiune. „Regele asasinilor”, pe Pro Cinema

Filme de acţiune. Miami Vice. 23:25. Digi Film. Filmul începe când poliţiştii Sonny Crockett şi Ricardo Tubbs află de uciderea a doi agenţi federali în urma unei scurgeri de informaţii. Atraşi în investigaţie, cei doi poliţişti au de-a face curând cu criminalii din aşa numita frăţie Aryan şi cu o reţea bine pusă la punct de traficanţi bine păziţi.

În timpul „vânătorii”, cei doi parteneri o întâlnesc pe Isabella, o chinezoaică foarte frumoasă, care spală bani şi îi investeşte. Între aceasta şi Crockett se naşte o relaţie puternică, Crockett încercând să o ţină departe de forţele răului. În acelaşi timp, Tubbs încearcă să o protejeze cât mai mult pe prietena sa, Trudy.

Crockett şi Tubbs lucrează sub acoperire transportând droguri în Florida, încercând astfel să-i identifice pe asasinii agenţilor şi să anihileze noua lume interlopă din Miami. În timpul misiunii lor, cei doi poliţişti se vor afla de nenumărate ori de-o parte şi de alta a legii. 

Filme de acţiune. Regele asasinilor. Pro Cinema. 20:30. Un bătrân mafiot promite o avere celui ce îl va ucide pe urmăritorul său. Un escroc ajutat de un luptător inocent intră în periculosul jocul răzbunărilor mafiote.  

Filme de acţiune. Exodus. AMC. 22:00. În 1947, ofiţerul Ari Ben Canaan (Paul Newman), luptător în rezistenţă, ajută la salvarea a 611 supravieţuitori ai Holocaustului. Îmbarcaţi pe pachebotul Exodus, aceştia călătoresc spre Palestina. Însă forţele britanice află de planul său şi insistă să înceteze acţiunea. Neclintiţi, Ari şi pasagerii săi refuză să se predea, riscându-şi vieţile pentru măreaţa cauză a independenţei Israelului. Ari este dispus să îşi rişte propria viaţă pentru a nu fi nevoit să îi readucă pe evrei pe pământ european. După reuşita misiunii sale, încă 30.000 de evrei au reuşit să se întoarcă pe Pământul Sfânt.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite