EXCLUSIV Şerban Huidu revine la pupitrul „Cronicii Cârcotaşilor“: „Mai avem multe de spus. Sunt pregătit pentru reacţiile urâte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban
Huidu revine la pupitrul „Cronicii Cârcotaşilor“ după ce în
2012 Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) îi luase locul / FOTO Prima TV
Şerban Huidu revine la pupitrul „Cronicii Cârcotaşilor“ după ce în 2012 Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’) îi luase locul / FOTO Prima TV

Şerban Huidu (39 de ani) revine în calitate de prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor“. Alături de acesta, la pupitrul emisiunii vor mai apărea Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, într-o serie de patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15.

„Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine în grila de programe a Prima TV cu surprize de proporţii. Şerban Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), anunţă televiziunea. Celor doi li se vor alătura Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, emisiunea de satiră urmând să aibă patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20.15.

Şerban Huidu: „Nu am plecat niciodată de la Cronică, dar nu am fost la pupitru“

„Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne“, mărturiseşte Şerban Huidu. Totodată, acesta a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul“ că nu a plecat niciodată de la emisiune, fiind de părere că în această formulă mai sunt lucruri de spus. „Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe“, a declarat Şerban Huidu.

Huidu a mai spus că oamenii care l-au înlocuit până acum „s-au descurcat foarte bine“, iar pauza de pe „sticlă“ l-a determinat să înţeleagă că rolul său de prezentator e mai important decât credea. „Eu am început să apar la televizor pentru că nu găseam pe nimeni care să înţeleagă ce vreau, să spună ce vreau eu. Acum nu mai e aşa. Pe de altă parte, am înţeles că aşa era felul meu de a fi. E foarte greu să nimereşti o persoană care să poată fi şi implicată, să şi scrie, să şi spună, să facă multe lucruri, cred că asta mi-a lipsit“, arată el.

Cum va face faţă Şerban Huidu celor nemulţumiţi de revenirea sa

Acesta spune că este pregătit pentru „reacţiile urâte“ care or să se ivească odată cu revenirea sa. „Evident că sunt pregătit. Uită-te în ziarele de acum cinci ani, dacă tu crezi că se poate ceva mai rău, eu zic că nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicaţii, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulţumiţii au şi un motiv mult mai evident de a spune «hu㻓, subliniază Huidu.

Problema dintre Mihai Găinuşă şi Prima TV

În ceea ce priveşte revenirea lui Dezbrăcatu’, Huidu spune că după o discuţie cu acesta a realizat că plecarea sa a fost o greşeală, luând decizia de a-l include în această nouă formulă. Pe de altă parte, în privinţa lui Mihai Găinuşă, Huidu dezvăluie faptul că „nu a fost o problemă reală între noi, ci mai degrabă instituţională, între Mişu şi Prima TV. Nu s-au înţeles“.

Partenerul de pupitru al lui Şerban Huidu spune că are „emoţii constructive“ la revenirea în emisiune. „Noua «Cronică» este mult mai dinamică şi mai ofertantă pentru telespectator. Subiectele vor fi proaspete, având în vedere că sunt patru ediţii pe săptămână. De asemenea, şi Dezbrăcatu’ va fi proaspăt, deşi au trecut 12 ani de la debutul său în emisiune“, este convins Codruţ Kegheş.

Acesta a declarat pentru „Adevărul“ că „totul se va desfăşura conform planului, aşa cum se întâmplă de 12 ani“. Codruţ va realiza în continuarea rubrica cu Cătălin Dezbrăcatu’, va fi prezent la pupitrul prezentatorilor şi va apăra şi în scenetele emisiunii.

Coduţ Kegheş: „Nu am avut niciodată probleme cu Şerban“

Codruţ spune că nu a avut niciodată o problemă cu Şerban Huidu, iar revenirea sa la „Cronică“ nu poate să însemne decât un plus pentru emisiune. „Relaţia mea cu Şerban, după acest an de pauză, o percep şi o simt ca pe una normală, eu neavând niciodată, direct sau indirect, probleme cu el. Problemele au fost la un nivel mai sus. Iar eu fiind persoana care a preluat diverse funcţii în emisiune a trebuit să sufăr. Dar, vorba românului, timpul le rezolvă pe toate. Consider că timpul a trecut şi a rezolvat multe lucruri din mine şi din această echipă şi ne întâlnim pentru a face treabă. O să fie un sezon pe cât de greu pe atât de interesant. Cei care vor apăsa pe telecomandă pe Prima TV vor avea curiozitatea să vadă o altfel de «Cronică». Şerban a luat decizia să revină. Dacă se simte în putere n-are decât!“, spune el.

Munca alături de „greii“ televiziunii

Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vor împărţi frăţeşte, cu cârcoteli, „măsuţa“ Cronicii în fiecare săptămână. „Mă bucur şi sunt mândră de faptul ca voi lucra cu aceşti «grei» ai televiziunii. Am crescut alături de ei, am învăţat multe lucruri, iar acum a venit momentul să ne unim forţele pentru a duce show-ul la următorul nivel“, spune Ioana Petric.

Ioana îl consideră pe Huidu drept „motorul emisiunii“, dar este conştientă de faptul că vor exista şi păreri negative vizavi de revenirea lui, chiar dacă „Cronica“ propune o „echipă completă“ de prezentatori. „Huidu şi Dezbrăcatu’ sunt Cârcotaşi vechi într-o formula nouă. Revenirea lor la pupitru va fi un succes, pentru că amândoi au datele care îi recomandă să fie acolo. Codruţ are acel farmec şi umor aparte, atat de apreciat de fanii «Cronicii», iar Şerban este motorul emisiunii, nu doar un producător excelent, ci şi un om cu un caracter puternic şi opinii ferme. Sunt convinsă că vor exista păreri atât pro, cât şi contra, revenirii sale, dar cred ca oamenii care au urmărit «Cronica» încă de la începuturi şi care încă mai cred în ce facem noi acolo vor fi încântaţi de această revenire şi îl vor primi cu braţele deschise. În momentul de faţă, «avem di tăti», deci nimic nu ne mai stă în cale. Suntem, în sfârşit, o echipă completă“, spunea ea pentru „Adevărul“.

Colegul ei, rockerul Hrubaru, are de asemenea toate motivele să creadă că noul sezon va fi cel mai spectaculos din ultimii ani. „Şerban face echipă cu Dezbră, cel mai îndrăgit personaj de către public, iar eu voi fi cu Ioana. Vom face pe dracu-n patru, toţi patru, în cele patru ediţii pe săptămână, pentru ca publicul să iubească, în continuare, «Cronica»“, spune Cristi Hrubaru.

Cristian Hrubaru: „Şerban e dornic să recupereze“

În priviţa revenirii lui Şerban Huidu, acesta a declarat pentru „Adevărul“: „Este, clar, un dublu câştig pentru «Cronică». Se conturează unul dintre cele mai spectaculoase sezoane, cu câte patru Cronicuţe pe săptămână şi cu două cupluri de prezentatori. Asta e o premieră în cei 15 ani de la debutul emisiunii! Avem o poftă nebună de muncă şi un chef de distracţie nemaipomenit. Imaginaţi-vă că Dezbrăcatu’ este inepuizabil, Şerban, a cărui lipsă la pupitru s-a resimţit din plin, e foarte dornic să recupereze, Ioana a bifat deja două sezoane şi a căpătat multă experientă, iar eu... încerc să ţin pasul. Abia aştept prima zi de filmare!“.

Părintele Necula aduce „Pastila Antirid“ în noul sezon al „Cronicii Cârcotaşilor“

Totodată, cu noua formulă de prezentatori, „Cronica Cârcotaşilor“ introduce şi „Pastila Antirid“, o rubrică care va fi realizată de Părintele Necula, cel care va explica cele mai complicate dogme pe limba tuturor. „Nu cred că există un om care să nu se bucure când îl descoperă pe Dumnezeu. Eu pe copiii mei nu îi trezesc duminică dimineaţă să meargă la Liturghie. Dacă vor să o facă o fac, şi o fac. Nu îi oblig la citirea Scripturii, nu îi pun la metanii şi cruci. Ei doar mă văd pe mine ce fac, şi dacă vor, mă urmează. Eu asta am învăţat din creştinism“, spune Părintele Necula.

Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş se destăinuie

„Adevărul“ urmează să publice un interviu în exclusivitate cu Şerban Hudiu, în care acesta va detalia motivele revenirii la „Cronica Cârcotaşilor“, va povesti ce a făcut în perioada în care nu a apărut pe micul ecran şi va mărturisi cum va întâmpina reacţiile negative din partea oamenilor.

Totodată, „Adevărul“ va mai publica un interviu cu Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’). Codruţ povesteşte despre brandul Dezbrăcatu’, despre relaţia sa cu Şerban Huidu, despre amintiri amuzante din cei 12 ani de „Cronică“, dar şi detalii mai puţin ştiute despre viaţa sa privată.

„Cronica Cârcotaşilor“ a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Noul sezon, cu fondatorul Şerban Huidu în rândul prezentatorilor, începe pe 21 septembrie, la ora 20:15, la Prima TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite