Emisiunea „Vine CHEFul“, scoasă temporar din grila Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucătarul-şef
Victor Melian ajuta restaurantele cu probleme să se repună „pe
picioare“ FOTO Pro TV
Bucătarul-şef Victor Melian ajuta restaurantele cu probleme să se repună „pe picioare“ FOTO Pro TV

Emisiunea „Vine CHEFul“ a fost scoasă temporar din grila Pro TV, postul de televiziune programând în locul producţiei un episod din „Ferma Vedetelor“ şi un altul din „Las Fierbinţi“. Renunţarea la show se poate datora rezultatelor slabe înregistrate în dreptul audienţelor de la primul episod.

Emisiunea „Vine CHEFul“ a rezistat doar două ediţii consecutive pe micile ecrane, în următoarele două săptămâni lipsind din grila postului Pro TV. Din informaţiile paginademedia.ro, Pro TV nu a luat încă o decizie legată de renunţarea la show-ul produs de compania Constantin Entertainment. În locul „Vine CHEFul“ Pro TV va difuza, mâine, emisiunea de divertisment „Ferma Vedetelor“, iar martea viitoare, de la 21:30, un episod din „Las Fierbinţi“.

„Vine CHEFul!“, în care bucătarul-şef Victor Melian îmbunătăţeşte modul în care funcţionează mai multe restaurante, a fost prima emisiune lansată de Pro TV anul acesta care s-a clasat pe locul secund în topul audienţelor, primul episod fiind urmărit de 1,46 de milioane de români din întrega ţară. Locul fruntaş, în intervalul orar 21:20 - 22:25, la momentul lansării producţiei, a revenit postului Kanal D, care, cu serialul turcesc „Trădarea“, a ţinut în faţa micilor ecrane 1,47 de milioane de români.

Ajutat de o echipă de profesionişti, în cadrul emisiunii „Vine CHEFul“, bucătarul-şef Victor Melian a încercat să repună pe picioare un business, fie că este o afacere de familie sau pur şi simplu o una pornită de la o idee îndrăzneaţă, în doar patru zile - de la conceperea unui meniu complet nou, special gândit pentru a corespunde specificului restaurantului, la elemente decorative noi sau training în prepararea unor feluri de mâncare excepţionale. „Cel mai complicat lucru este să faci ceva simplu. Mâncare gustoasă, service excelent, o atmosferă placută, un restaurant primitor şi preţuri competitive. Împreună, toate acestea aduc succesul. Simplu, nu-i aşa? O mare parte din restaurante încă suferă de sechelele comuniste, dar nici Roma nu s-a construit peste noapte. Foarte puţini patroni de restaurante au curajul să investească în a încerca produse noi. Nu avem încă un restaurant cu stea Michelin, drumul e lung, dar eu nu-mi pierd niciodată speranţa“, declara Victor Melian odată cu începerea emisiunii.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite