Emisiunea „Chefi la cuţite” se apropie de marea finală. Cine a fost eliminat din competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chefi la cuţite,  FOTO Antena 1
Chefi la cuţite,  FOTO Antena 1

După eliminarea de luni a lui Robert Vasiu, tensiunea a continuat la „Chefi la cuţite” şi marţi seară, 8 decembrie, când a avut loc ultima confruntare a sezonului 8. Iată cine a plecat acasă şi cum s-au făcut cărţile pentru etapele următoare.

În ediţia 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”, concurenţii au avut parte de un moment extrem de emoţionant, chiar înainte ca banda de foc să aducă verdictul probei de gătit pe echipe, scrie Click.ro

De data aceasta, în ediţia 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”, concurenţii rămaşi în competiţie au avut de pregătit reţete cât mai savuroase, ce au fost degustate de un juriu format din fermieri.

Emoţiile au fost uriaşe, căci de verdictul invitaţilor speciali a depins ce echipă câştigă, dar şi ce echipe intră la duel şi pierd un concurent, prin eliminare.

Miza este uriaşă, căci acesta a fost al paisprezecelea şi ultimul battle culinar, din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuţite”. A urmat apoi duelul, eliminarea şi vestea cea mare: numele concurenţilor care intră în semifinala şi mai apoi finala show-ului culinar.

De data aceasta, concurenţii au avut la dispoziţie nouăzeci de minute pentru a pregăti reţete cât mai speciale de desert. Surprinzător a fost faptul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu au ales să pregătească fiecare câte o pară fiartă, fiecare în stilul său, luptându-se pentru amulete.

Citeşte cine a fost eliminat în această seară pe Click.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite