Cântăreața cu voce impecabilă eliminată de la „Românii au talent”, mesaj pentru jurați: „Data viitoare știu exact” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Eliza Irimia (19 ani), tânăra cântăreață care a fost criticată de Andra la „Românii au talent”, pe motiv că a „dat totul dintr-o dată”, are un mesaj pentru jurații emisiuniI: „Data viitoare știu exact ceea ce le place lor și gusturile lor”.

Andreea Irimia, pe scena Românii au Talent FOTO: Arhivă Personală
Andreea Irimia, pe scena Românii au Talent FOTO: Arhivă Personală

Irimia Eliza Andreea este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Galați, iar melodia pe care a ales să o cânte la  „Românii au talent” a fost „I Put A Spell On You“. O melodie complexă și dificilă, însă, deși au căzut de acord că are mult potențial, interpretarea ei nu a fost pe placul Andrei și al lui Mihai Bobonete.

Deși Andra i-a spus că „are talent, forță și o super voce”, ea a fost eliminată de la ”Românii au Talent”, pe motiv că „ nu a fost o prestație așa cum trebuia….dând prea mult nu a fost ce trebuie“. Cu toate acestea, tânăra a ridicat publicul în picioare.

„Experiența de la <Românii au Talent> a fost una de pomină. Chiar mi-a plăcut și m-am familiarizat cu toți cei de acolo. A fost totul foarte frumos, atât oamenii, cât și publicul. Mi-au dat o energie incredibilă din momentul în care am făcut primul pas către scenă. Emoțiile mici sau mari s-au alungat puțin câte puțin, vrând să le arăt ceea ce pot și ce am muncit până acum”, a povestit Andreea pentru ziarul „Adevărul” .

Despre Andra, tânăra solistă are doar cuvinte de laudă. „Andra este o persoană extraordinară…chiar dacă părerea ei nu a fost în mare parte atât de bună la adresa mea. Sunt mulțumită că am avut ocazia de a apărea în fața lor să vadă că totuși noi, românii, chiar suntem talentați și muncim. M-a încurajat atât părerea ei, cât și a celorlalți. Domnii Andi Moisescu și Dragoș Bucur au fost realiști cu mine. Asta mi-a plăcut la ei”, spune Andreea.

Nu în ultimul rând, tânăra are și un mesaj pentru jurații de la „Românii au Talent”.

„Pe viitor, voi munci mult să le arăt exact cum și ce fel pot să abordez genuri diferite. Probabil, genul ăsta de muzică nu le-a plăcut. Cu toate că, dacă eram în alte țări ale lumii, eram super apreciată. Data viitoare, știu exact ceea ce le place lor și gusturile lor. Simt și cred în talentul meu și sper ca și celorlalți să le placă. Publicul a contat mult pentru mine și mi-a ridicat moralul. Sper să ne vedem ediția următoare cu forțe proaspete!”, a încheiat Andreea.

Andreea Eliza Irimia cântă de la vârsta de 11 ani și a participat la zeci de concursuri muzicale și festivaluri cunoscute. De asemenea, melodiile ei sunt apreciate pe rețelele de socializare și Tik Tok. Pe viitor, își dorește o carieră muzicală. „ Îmi doresc să fac toată viața muzică”, ne-a spus Andreea.  

„Românii au talent“: ce a spus juriul 

Andreea, ai o voce foarte frumoasă. Dar trebuie să înveți să oferi cât trebuie, nu să dai totul dintr-o dată. Pentru mine a fost prea mult. Îmi pare rău, pentru că, la ce aptitudini ai, chiar nu a fost o prestație așa cum trebuia. E nedrept ce se întâmplă acum. Practic, tu cânți foarte bine, dar dând prea mult nu a fost ce trebuie“, i-a spus Andra.

Câteodată, aptitudinile și talentul nu sunt de ajuns pentru un astfel de show, trebuie ca momentul să-ți iasă bine. Noi vedem că ai voce, ai forță, ai tot ce-ți trebuie, dar dacă momentul nu ți-a ieșit bine, noi trebuie să judecăm asta“, a spus Bobonete.

Andi Moisescu a apreciat vocea tinerei și i-a dat un „Da“. „Vocea e impecabilă, talentul tău este indiscutabil. Bucură-ne exact așa cum te bucuri tu când cânți. De la mine ai un «Da»“, i-a spus acesta. Un „Da“ a obținut și de la Dragoș Bucur.

Urăsc momentele astea. E ciudat să spun «Nu», pentru că ai o super voce. În același timp, nu-i corect față de cei care au venit și s-au prezentat impecabil. Poate răspunsul meu te va face mai atentă la următoarele prestații. E un «Nu» din partea mea“, a comentat Andra. Același vot a venit din partea lui Bobonete, iar concurenta, care nu a mers în etapa următoare, nu s-a putut opri din plâns în culise: „Sunt foarte dezamăgită, nu mă așteptam.“

„Eu n-am putut... mie chiar mi-a spart urechea. Nu mi-a sunat bine de la început până la capăt“, a mai spus Bobonete după ce cântăreața a părăsit scena. „A fost cea mai obositoare interpretare pe care eu am auzit-o“, a spus Andra.

Smiley a comentat și el momentul cu Andra. „Fata asta a venit și-a zis: «Să vezi ce rup!». Avea o voce spectaculoasă, doar că a țipat rău. E vorba de stil, de măsură, de bun-simț artistic. Dacă nu-l ai, ai numai de pierdut. Dacă nu înțelegi, înseamnă că ești mult prea plin de tine ca să mergi mai departe“, a încheiat el.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite