Cine sunt membrii juriului de la „Splash! Vedete la apă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emisiunea „Splash! Vedete la apă“ revine la Antena 1 cu un nou juriu: Cosmin Seleşi (stânga), Ozana Barabancea şi Cătălin Preda FOTO Antena 1
Emisiunea „Splash! Vedete la apă“ revine la Antena 1 cu un nou juriu: Cosmin Seleşi (stânga), Ozana Barabancea şi Cătălin Preda FOTO Antena 1

Ozana Barabancea, fost membru al juriului emisiunii „Te cunosc de undeva“, actorul Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, multiplu campion naţional la sărituri în apă, fac parte din juriul show-ului „Splash! Vedete la apă“, care va începe în curând, la Antena 1.

Dacă anul trecut actorul Cosmin Seleşi.

Ozana, care îşi aminteşte cu drag de perioda în care era o concurentă a emisiunii ce-şi dorea să facă o impresia cât mai bună şi se antrena de două ori pe zi, a mărturisit că se simte „extrem de utilă în această nouă postură“. Ea a adăugat că va fi echidistantă cu participanţii, pe care îi va juriza în funcţie de curajul, perseverenţa şi capacitatea de a face show.

Dacă tânărul campion Cătălin Preda a făcut parte şi anul trecut din juriul emisiunii de la Antena 1, Cosmin Seleşi se declară destul de emoţionat de această ipostază, care este o premieră pentru el. „Sunt pentru prima oară într-un juriu şi mi-e teamă, pentru că nu m-am mai aflat niciodată într-o asemenea ipostază. Ce voi puncta? Curajul şi evoluţia fiecărui concurent“, declară actorul din filmul „Nici o întâmplare“, semnat de regizorul român Cristian Mungiu.

Cosmin o va nota pe Alina Puşcaş, colega sa de prezentare de la „Te cunosc de undeva!“ şi, spune el, va fi mai exigent cu ea decât cu ceilalţi concurenţi, pentru că are „aşteptări mari de la Alina,care este o fire sportivă, uneori prea sportivă“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite