Cine e noua Gabi Luncă de la „Românii au talent“. Din spatele tejghelei, în lumina reflectoarelor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O concurentă a creat o adevărată sărbătoare în platoul talent-show-ului de la Pro TV, cu o melodie de petrecere a regretatei Gabi Luncă.

Nicoleta Șerban a creat o atmosferă incendiară la „Românii au talent“
Nicoleta Șerban a creat o atmosferă incendiară la „Românii au talent“ FOTO Pro TV

Nicoleta Șerban (51 de ani) e din Buzău, e vânzătoare, iar prima oară a cântat în public la un botez, în urmă cu un an. Abia atunci a realizat ce succes poate avea. „Mi-a plăcut de mică să fiu cântăreață și vânzătoare la magazin“, și-a început ea, cu umor, povestea.

A stat 23 de ani în spatele tejghelei la un magazin alimentar și nu a avut curajul să se înscrie la „Românii au talent“. Așa că a făcut-o o nepoată din Anglia. „M-a luat amețeala când m-a sunat să-mi spună“, a mărturisit ea, pe scenă.

Concurenta a cântat piesa lui Gabi Luncă, „Anii mei și tinerețea“ și a creat o atmosferă incredibilă în platou cu interpretarea sa fidelă. De altfel, a mărturisit că este o mare admiratoare a regretatei artiste. „La mine a apărut pielea de găină și la el (Andi Moisescu – n.r.) de cocoș“, a glumit Andra, la finalul melodiei.

 „Mi se pare că i se potrivește extraordinar și se vede că a studiat interpretarea, frazarea cuvintelor, exact așa cum se cântă în muzica asta. Cred că e o sărbătoare continuă la voi în familie“, a adăugat Andra.

„În timp ce vă ascultam, mă gândeam că nu trebuie să mai mergeți la magazin. Ar trebui ca de acum încolo să luați la rând toate petrecerile din zona Buzăului, pentru că dacă vocea dumneavoastă se va auzi, toată lumea va bea, se va distra și se va simți bine“, a completat Dragoș Bucur.

Cu patru de „Da“, concurenta a trecut în etapa următoare „Românii au talent“.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri