„Chefi la cuțite“, debut „cu scântei“. Cătălin Scărlătescu: „Deja m-au luat nervii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul 10 al show-ului culinar începe în această seară, la Antena 1, de la ora 20.00. Lupta pentru amulete încinge spiritele chiar de la prima ediție.

Cătălin Scărlătescu va avea câteva dispute cu ceilalți chefi FOTO Antena 1
Cătălin Scărlătescu va avea câteva dispute cu ceilalți chefi FOTO Antena 1

„Chefi la cuțite“ revine la Antena 1 cu o premieră maraton de patru ediții consecutive: în această seară, de la ora 20.00, iar luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20.30.

Este un sezon aniversar în care ambițiile celor trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, sunt mai mari ca oricând. Lupta pentru prima amuletă a sezonului dovedește acest lucru din plin: jurații intră în arena culinară cu strategii noi. „Este o amuletă spectaculoasă, care va aduce o întreagă nebunie“, declară Cătălin Scărlătescu în prima ediție, imediat după dezvăluirea importantului avantaj pus în joc.

Dornic să câștige prima înfruntare, Sorin Bontea recurge la o soluție care încinge spiritele în platou. „Punctele tale forte sunt manipularea și instinctul“, îi dă replica Florin Dumitrescu. „Deja m-au luat nervii și supărarea“, spune Scărlătescu în timpul primei confruntări din noul sezon.

Chefi la cuțite: sezonul 10 - sezon aniversar

Dacă lupta pentru amuletă va pune la încercare nervii celor trei chefi, audițiile pe nevăzute le oferă surprize pe bandă rulantă încă de la început: de la farfurii spectaculoase la povești impresionante ale concurenților, de la combinații neașteptate de condimente și gusturi la invitați faimoși.

Una dintre farfuriile jurizate în prima ediție poartă o semnătură celebră: Jean de la Craiova a acceptat provocarea de-a le găti după câteva ore de exerciții în bucătărie. „Eu nu gătesc aproape deloc, dar am început să iau lecții. În primul rând, nu vreau să-mi dezamăgesc familia: pe soția și pe fiica mea. Pentru că mi-au zis: «Dacă nu vii măcar cu un cuțit…». Așa că sper să mă descurc. Pentru că eu, pe orice pun mâna, sparg sau stric“, a spus acesta.

Chefi la cutite Jean de la Craiova JPG

Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuțițe. Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19. Iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și chefi până în finală.

Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Irina Fodor 2 jpg
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite