Cele mai vizionate seriale Netflix din toate timpurile. Milioane de români s-au uitat la ele

0
Publicat:

Click! a realizat topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix din toate timpurile, care s-au bucurat de succes răsunător încă de la lansare.

Cele mai vizionate seriale Netflix din toate timpurile
Cele mai vizionate seriale Netflix din toate timpurile

„Squid Game”

Squid Game a fost cel mai agresiv joc din copilărie, din punct de vedere fizic, pe care l-am jucat pe aleile din cartier când eram copil, motiv pentru care l-am și iubit cel mai mult", a declarat creatorul Hwang Dong-hyuk, la o conferință de presă sud-coreeană, despre titlul și premisa serialului korean.

Într-un fel, este cel mai ilustrativ joc care reflectă societatea competitivă de astăzi, așa că l-am ales ca titlu al serialului."  Începând cu primul episod, 456 de jucători se luptă pentru viețile lor - și pentru o recompensă în bani care începe cu 38 de milioane de dolari, dar crește până la miliarde - după ce au acceptat o invitație amenințătoare de a juca o serie de jocuri pentru copii.

„Stranger Things”

Stranger Things este un serial de science-fiction horror și dramă și este unul dintre cele mai de succes seriale originale de pe platforma Netflix. Serialul are loc în orașul fictiv Hawkins, Indiana, în anii 1980. Frații Duffer sunt showrunner, împreună cu Shawn Levy și Dan Cohen, producători executivi. Frații Duffer s-au inspirat dintr-o varietate de surse, cum ar fi tendințele culturii pop din anii '80 și teoriile conspirației din timpul Războiului Rece.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite