Ce vedem la Netflix în martie 2023. Un serial românesc de comedie cu Văruʼ Săndel și un documentar despre Pornhub, printre nouăți VIDEO

0
Publicat:

Alături de filme și seriale de top, o producție românească va avea premiera în martie, pe platforma de streaming.

Alin Panc, Laura Cosoi și Văru' Săndel, protagoniștii serialului „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor"
Alin Panc, Laura Cosoi și Văru' Săndel, protagoniștii serialului „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor"

Filme și seriale noi, dar și noi sezoane ale unor producții consacrate vor fi difuzate în luna martie, pe platflorma Netflix.

După succesul uriaș al comediilor românești lansate în ultimele luni, Netflix aduce telespectatorilor chiar pe 1 martie încă o producție similară: serialul „Pup-o, mă! Înfruntarea bacilor“. În rolurile principale apar Alexandru Pop (Văruʼ Săndel), Alin Panc și Laura Cosoi.

După succesul lungmetrajului „Pup-o, mă!“, producătorii au decis continuarea poveștii cu un serial TV. Doi fraţi ciobani, Tică (Alin Panc) şi Horică (Văru’ Săndel), sunt, în sfârşit, stăpânii stânei şi se cred o partidă pentru orice femeie. Însă viața le pregăteşte noi surprize, asa că Tică şi Horică ajung... vedete TV, într-un show care se numeşte „Înfruntarea bacilor“. Opt tinere intră în competiţie pentru inima celor doi, pentru premiul de 50.000 de euro şi titulatura de Băciţa anului.

Însă toată luna martie Netflix are premiere pentru toate gusturile. 

„Monique Olivier: Complicea diavolului“ – 2 martie

Din 1987 până în 2003, Michel Fourniret și-a consolidat statutul de cel mai infam ucigaș al Franței. Soția lui a rămas o enigmă: pion sau complice?

„Sex/Life“ (sezonul 2) – 3 martie

Serialul spune povestea unei femei aflate într-un triunghi amoros împreună cu soțul și cu trecutul ei și oferă o perspectivă incitantă asupra identității și dorințelor feminine.

„Chris Rock: Selective Outrage – 5 martie

Pe 4 martie, legendarul comedian Chris Rock va urca pe scenă în Baltimore, Maryland pentru primul eveniment internațional Netflix difuzat online în direct. Intitulat Chris Rock: Selective Outrage, spectacolul istoric va fi difuzat în direct la ora 22.00 ET/19.00 PT (5 martie, 5.00 AM ora României). În curând vor fi anunțate detalii suplimentare.

„MH370: Avionul care a dispărut“ (serial nou) – 8 martie

Zborul 370 operat de Malaysian Airlines trebuia să fie unul de rutină pe ruta Kuala Lumpur - Beijing, cu 239 de pasageri și echipajul la bord. La scurt timp după decolare, însă, într-o noapte liniștită din 2014, MH370 a dispărut definitiv de pe radar. Dispariția șocantă a avionului de linie a fost intens mediatizată, a stârnit revolte, a fost începutul coșmarului rudelor celor aflați la bordul acestuia și a dat startul unei căutări de răspunsuri la nivel global, care însă nu au venit niciodată.

Serialul documentar captivant de la RAW, a cărui acțiune se desfășoară în șapte țări, utilizează imagini de arhivă de mare impact pentru a face o reconstituire a nopții dispariției, oferindu-le privitorilor ocazia de a explora trei dintre cele mai disputate teorii ce planează în jurul acestui eveniment. Serialul include și interviuri cu rudele pasagerilor, oameni de știință, jurnaliști și oameni obișnuiți din întreaga lume care, după nouă ani, încă mai speră la o explicație. Este o poveste plină de conspirații și labirinturi, personaje dubioase și tăcere din partea oficialităților. Dar, mai presus de toate, este o ocazie de a păstra vie amintirea celor dispăruți într-unul dintre cele mai mari mistere contemporane încă nerezolvate și de a cere în continuare răspunsuri.

„Tu“ (Sezonul 4 – Partea a doua) – 9 martie

Bazat pe bestsellerul omonim al lui Caroline Kepnes, serialul pune întrebarea: „Ce ai face pentru dragoste?”. Când un strălucit director al unei librării întâlnește o scriitoare aspirantă, răspunsul devine clar: orice. Folosindu-se de internet și de rețelele de socializare pentru a aduna cele mai intime detalii și pentru a se apropia de ea, bărbatul elimină strategic și în liniște orice obstacol și orice persoană care îi stă în cale, iar această iubire încântătoare și ciudată devine rapid o obsesie.

„Luther: Apus de soare“ (filmul) – 10 martie

În Luther: Apus de soare, o continuare epică sub formă de lungmetraj a serialului premiat, un îngrozitor criminal în serie terorizează Londra în timp ce genialul detectiv John Luther (Idris Elba), acum căzut în dizgrație, se află în spatele gratiilor. Urmărit de eșecul încercării de a-l prinde pe psihopatul cibernetic care îl tot provoacă, Luther decide să evadeze din închisoare pentru a-și încheia misiunea cu orice preț. Filmul îi mai are în distribuție pe Cynthia Erivo, Andy Serkis și Dermot Crowley, care revine în rolul lui Martin Schenk.

„Money Shot: Povestea Pornhub“ (film/documentar) – 15 martie

Pornhub, cea mai cunoscută platformă de conținut pentru adulți de pe internet, a schimbat fundamental modul în care se produc și se distribuie materiale pornografice. Creatorii de conținut erotic au reușit să ajungă la un public uriaș, iar compania a făcut miliarde de euro. În același timp, însă, au început să curgă și acuzațiile de publicare de material fără consimțământ și de trafic prin intermediul site-ului.

„Shadow and Bone“ (Sezonul 2) – 16 martie

Alina Starkov se ascunde. Rază de speranță pentru unii și posibilă trădătoare pentru alții, tânăra e hotărâtă să distrugă Falia Umbrei și să salveze Ravka de la pieire. Generalul Kirigan s-a întors însă, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Ajutat de o nouă cohortă înfricoșătoare de Umbre aparent indestructible și de noii recruți de temut ai armatei Grisha, Kirigan este mai periculos ca niciodată.

Pentru a avea cea mai mică șansă de izbândă, Alina și Mal își adună proprii noi aliați puternici și pornesc într-o călătorie pe întreg continentul în căutarea a două creaturi mitice care o vor ajuta să își amplifice puterile. În Ketterdam, tribul Crows trebuie să formeze noi alianțe pentru a înfrunta rivali vechi și dușmănii și mai vechi care le amenință nu doar statutul în Butoi, ci și viața. Ocazia de a pune la cale un jaf mortal dă naștere unui nou conflict între tribul Crows și legendara Invocatoare a Soarelui. Bazat pe romanele de mare succes internațional din universul Grisha, semnate de Leigh Bardugo, Shadow and Bone revine pentru un al doilea sezon cu noi prietenii, iubiri, bătălii și mai mari, aventuri de proporții și un secret de familie șocant, care ar putea zdruncina totul.

„Elefantul magicianului“ (film) – 17 martie

Peter, care se află în căutarea surorii lui dispărute, întâlnește într-o piață o ghicitoare, iar pentru el există o singură întrebare: oare sora lui mai este în viață? Răspunsul primit este că trebuie să găsească un elefant misterios. Așadar, Peter pornește într-o călătorie dificilă pentru a îndeplini trei misiuni aparent imposibile, care vor îi vor schimba orașul pentru totdeauna. Elefantul magicianului este bazat pe romanul clasic semnat de autoarea Kate DiCamillo, distinsă cu premiul Newbery.

„Agentul de noapte“ (Serial nou) – 23 martie

Bazat pe un roman de Matthew Quirk, Agentul de noapte este un thriller de acțiune sofisticat, axat pe personaje, despre un agent FBI fără importanță, care lucrează în subsolul Casei Albe, păzind un telefon care nu sună niciodată. Însă, într-o noapte, un apel îl aruncă în mijlocul unei periculoase conspirații cu ritm rapid, care, în cele din urmă, îl conduce până în Biroul Oval.

„Agentul Elvis“ (serial) – martie

În acest serial, Elvis Presley renunță la celebrul său costum alb pentru un costum cu propulsie și este introdus într-un program guvernamental secret de spionaj. În timp ce participă la lupta împotriva forțelor întunecate, care amenință țara pe care o iubește, Elvis își continuă viața de rege al rock-and-roll-ului.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite