Cântăreaţa Nicole Scherzinger va juca într-un remake al filmului „Dirty Dancing“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole
Scherzinger a devenit celebră în calitate de membră a grupului pop Pussycat
Dolls FOTO GettyImages/Guliver
Nicole Scherzinger a devenit celebră în calitate de membră a grupului pop Pussycat Dolls FOTO GettyImages/Guliver

Cântăreaţa Nicole Scherzinger va juca într-un remake de televiziune al filmului „Dirty Dancing“, ce a fost lansat pe marile ecrane în 1987, informează bbc.com, citat de News.ro.

Nicole Scherzinger, cântăreaţă, actriţă şi fost membră a juriului în emisiunea de televiziune „The X Factor“, a fost distribuită în rolul Penny, partenera de dans a personajului principal Johnny Castle, precizează publicaţia „The Hollywood Reporter“. 

Actorul şi dansatorul Colt Prattes va interpreta rolul Johnny Castle, iar Abigail Breslin, o actriţă nominalizată la Oscar, o va interpreta pe Baby Houseman, următoarea parteneră de dans a protagonistului. 

Acest remake TV va fi produs de postul american ABC. 

Noua producţie de televiziune va avea o durată de trei ore şi va fi regizată de Wayne Blair. Producătorii nu au anunţat deocamdată data de lansare a peliculei TV.

Cu o acţiune plasată în vara anului 1963, „Dirty Dancing“ este un film de dragoste, ce spune povestea unei tinere, Baby Houseman, al cărei rol a fost interpretat în pelicula originală de Jennifer Grey, care se îndrăgosteşte de instructorul ei de dans, Johnny Castle, interpretat de Patrick Swayze. 

În filmul din 1987, rolul Penny a fost interpretat de Cynthia Rhodes.

Filmul „Dirty Dancing“ a avut mare succes în rândul spectatorilor şi a generat încasări de aproape 214 milioane de dolari. Rolul din acest film l-a transformat pe Patrick Swayze într-un star de talie mondială, iar pelicula a câştigat un Glob de Aur şi un premiu Oscar - la categoria „cel mai bun cântec original“ - şi un premiu Grammy la categoria „cel mai bun duet“.

Nicole Scherzinger este o artistă americană, care a devenit celebră în calitate de membră a grupului pop Pussycat Dolls. După destrămarea grupului, s-a lansat într-o carieră solo de mare succes, atât în muzică cât şi în televiziune, lansând albume care s-au vândut în peste 16 milioane de copii şi participând în calitate de jurat în ediţia britanică şi cea americană a emisiunii „The X Factor“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite