FOTO VIDEO Kim Kardashian, desemnată femeia anului de către revista GQ. Lista completă a câştigătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kim Kardashian a fost desemanată femeia anului de către revista „Gentlemen's Quarterly“ (GQ), la gala organizată anual. Pe lângă aceasta, Benedict Cumberbatch a fost numit actorul anului, iar Pharell Williams este artisul solo al anului, festivitatea în sine fiind umbrită de etalarea ţinutelor purtate de vedete.

Gala premiilor revistei GQ pentru anul 2014 nu a semănat cu o festivitatea anuală, ci, mai degrabă, cu o paradă de modă, acolo unde unele dintre cele mai cunoscute vedete internaţionale, printre care Kim Kardashian, Nicole Scherzinger, Rita Ora şi Benedict Cumberbatch au apărut în ţinute extravagante, scrie „Mirror“.

Kim Kardashian, care a câştigat premiul Femeia Anului, a purtat o fustă cu imprimeuri de cristale şi un body din piele, zâmbind alături de soţul ei, rapperul Kanye West, în momentul în care a păşit pe covorul roşu de la The Royal Opera House, din Londra. Printre alţii, între invitaţi s-au mai aflat Lindsay Lohan, Jessie J, Pippa Middleton, Johnny Depp, Bradley Cooper, Ellie Goulding, Sam Smith şi Ringo Starr.

Cara Delevingne, fotomodel de origine engleză, a apărut la gala GQ Men of the Year Awards într-o rochie neagră din dantelă, însă a atras toate privirile după ce s-a împiedicat şi a căzut. Cântăreaţa şi actriţa britanică Rita Ora a venit îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, în timp ce Nicole Scherzinger şi-a etalat silueta într-o rochie de culoare roz, alături de partenerul ei, pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, care a câştigat titlul de Sportivul anului. Pe lângă acesta, Benedict Cumberbatch a fost desemnat Actorul anului, Pharell Williams este Artistul solo al anului, Tony Blair este Filantropul anului, iar Colin Firth Bărbatul anului.

Gala Premiilor revistei GQ

Lista completă a câştigătorilor galei GQ 2014:

Comediantul anului: John Bishop

Alegerea editorilor: Liam Neeson

Bucătarul-şef al anului: Tom Kerridge

Designerul anului: Christopher Bailey

Scriitorului anului:Michael Lewis

Cei mai promiţători designeri ai anului: Agi and Sam

Cel mai elegant bărbat ales de Hugo Boss: Douglas Booth

Omul internaţional al anului: Jonah Hill

Filantropul anului: Tony Blair

Personalitatea TV a anului: Peter Capaldi

Inovatorul anului: Ewan Venters

Inspiraţia anului: New Order

Sportivul anului: Lewis Hamilton

Antreprenorul anului: Andre Balazs

Realizare specială: Paolo Nutini

Alegerea Vertu: Jamie Dornan

Artistul solo al anului: Pharrell Williams

Bărbatul anului: Colin Firth

Umanitar: Ringo Starr

Actorul anului: Benedict Cumberbatch

Legenda anului: Van Morrison

Femeia anului: Kim Kardashian West

Icon: Iggy Pop

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite