Septimiu Sărăţeanu, unul dintre cei mai vechi membri ai Pro TV, părăseşte televiziunea: „Probabil din aceleaşi motive pentru care o vor face şi alţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Septimiu Sărăţeanu, producătorul Ştirilor Pro TV la Jurnalul de noapte şi la cel de dimineaţă, şi-a anunţat plecarea prin intermediul contului personal de Facebook şi a declarat că motivul care a stat la baza deciziei coincide cu cel care va determina plecarea şi altor membri ai trustului Pro, scrie Paginademedia.ro.

După demisia lui Adrian Sârbu din CME, compania-mamă a postului, imperiul Pro a suferit schimbări majore. Rând pe rând, membrii Serviciului Român de Comedie, Florin Călinescu, Horia Brenciu, Ruxandra Ion, regizorul Iura Luncaşu, Octavian Strunilă, dar şi oameni mai puţini vizibili, dar aflaţi în poziţii-cheie, au părăsit televiziunea, unii dintre ei reorientându-se spre principalul concurent, Antena 1.

Este şi cazul lui Septimiu Sărăţeanu, care în ultimii ani a fost producătorul Ştirilor Pro TV, la Jurnalele de noapte şi de dimineaţă. Acesta şi-a anunţat decizia printr-un mesaj postat pe Facebook, precizând, printre altele, că vrea să se ocupe de propria afacere. Contactat de reporterii Paginademedia.ro, Sărăţeanu nu a dorit să detalieze motivele plecării, dar a precizat că acestea coincid cu ale altor angajaţi ai trustului care vor pleca.

„Probabil din aceleaşi motive pentru care o vor face şi alţii“, a declarat jurnalistul, pentru Paginademedia.ro.

Mesajul integral al lui Septimiu Sărăţeanu

Astăzi s-a încheiat cea mai importantă etapă a vieţii mele. Au fost aproape 18 ani de PRO TV cu experienţe şi întâmplări fabuloase, cu întâlniri speciale, cu oameni frumoşi şi memorabili, cu tristeţi şi descumpăniri trecătoare. Toate au fost pur şi simplu VIAŢA trăită la intensitate maximă, uneori o viaţă la puls 200, sub semnul becului roşu „on air“.

PRO TV în toţi cei 18 ani mi-a dat şi mi-a luat totul şi pentru asta îi mulţumesc.

Le mulţumesc tuturor acelor oameni de la care mereu am învăţat câte ceva.

Le mulţumesc celor care m-au suportat cu firea mea vulcanică. Le mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor cu care am scris istoria media în anii ce au trecut.

Spiritul PRO nu dispare dacă schimbi clădirea, dacă îi vopseşti faţada, dacă îi schimbi adresa sau faci amenajări interioare. Spiritul PRO e în oamenii ce au pus suflet, viaţă, energie şi creier în toată această corporaţie, devenită o „multinaţională“.

Spiritul PRO la mine e în ADN (cum e la mulţi alţii) şi nu mă va părăsi niciodată.

Rămâne ca în anii ce vin să arătăm că ştim să deschidem uşi ca să explorăm, nu ca să închidem lumina.

Nu mă întrebaţi ce voi face pentru că încă nu am un răspuns! Am tot timpul din lume să spun „sunt tânăr, doamnă!“ şi să mă gândesc că grădinar va ajunge acela ce va apuca pensia.

Vreau să mă odihnesc puţin ca să pot să „Gandesc liber“ în coordonate spaţio-temporale definite.

PRO TV sunt mândru că am fost al tău!

Viitor fii mândru că îţi voi aparţine!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite