Antena 1 a schimbat zilele de difuzare pentru „Splash! Vedete la apă“, după ce a achiziţionat prima opţiune din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Puşcaş, Pepe şi Diana Munteanu, gazdele emisiunii „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1
Alina Puşcaş, Pepe şi Diana Munteanu, gazdele emisiunii „Splash! Vedete la apă“ FOTO Antena 1

Show-ul „Splash! Vedete la apă“, programat să fie lansat, la Antena 1, pe 24 iulie, va debuta pe micile ecrane cu o zi mai devreme, pe 23 iulie. Totodată, postul de televiziune a schimbat şi zilele de difuzare, astfel că emisiunea va putea fi urmărită joia şi vinerea, de la ora 20.30, scrie paginademedia.ro.

Antena 1 a schimbat atât data de lansare, cât şi zilele de difuzare ale show-ului „Splash! Vedete la apă“. Programat să fie lansat pe 24 iulie şi difuzat în zilele de vineri şi de sâmbătă, show-ul va debuta pe micile ecrane pe 23 iulie şi va putea fi urmărit joia şi vinerea, de la ora 20.30, la Antena 1, potrivit paginademedia.ro.

În urma acestor schimbări, grila zilei de sâmbătă a postului Antena 1 se va axa pe meciul din Liga 1. Antena 1 a achizţionat prima opţiune pentru meciurile de Liga 1.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă“, prezentată de Diana Munteanu, Alina Puşcaş şi Pepe, va avea drept concurenţi 40 de vedete din muzică, teatru, sport şi televiziune.

Andreea Antonescu, Flavia Mihăşan, de la Neatza, Rona Hartner, Lidia Buble, Roxana Ciuhulescu, Liviu Vârciu, Cezar Ouatu, Şerban Copoţ, CRBL, Natalia Mateuţ, Nicoleta Nucă, Vladimir Drăghia se numără printre vedetele care vor concura la „Splash! Vedete la apă“.

Juriul emisiunii va fi compus din Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi multiplul campion naţional şi balcanic la sărituri în apă Cătălin Preda. Momentele de umor ale show-ului vor fi asigurate de Romică Ţociu şi Cornel Palade.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite