Prima reacţie a cântăreţei Mariah Carey după eşecul concertului de Anul Nou: „A fost un moment oribil. M-am simţit umilită“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Mariah Carey (46 de ani) a făcut primele declaraţii după recitalul dezastruos susţinut în noaptea de Anul Nou în Times Square din New York, când problemele tehnice au pus-o într-o situaţie penibilă. Artista a recunoscut că a fost un moment oribil, însă a precizat că acest incident nu o va împiedica în viitor să susţină concerte live.

În noaptea de Anul Nou, Mariah Carey a susţinut ultimul show înainte de miezul nopţii în cadrul „Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest“, transmis de postul ABC şi vizionat de peste opt milioane de persoane. Totuşi, ceea ce trebuia să fie un show extraordinar s-a transformat într-un eşec de proporţii din cauza unor defecţiuni tehnice, moment ce a afectat-o pe Mariah Carey, care nu a reuşit să-şi cânte live cele trei piese programate, mai multe persoane acuzând-o chiar că făcea playback, lucru negat de echipa artistei. 

Deşi iniţial Mariah Carey a ironizat situaţia, ulterior, după ce filmarea a devenit ţinta glumelor a mii de oameni, managerul cântăreţei a declarat că producătorii show-ului sunt vinovaţi pentru acest eşec, precizând că „i-au întins o cursă“ pentru a nu reuşi să cânte. Mai mult, Mariah Carey le-ar fi atras atenţia organizatorilor că are probleme cu casca înainte de a urca pe scenă, însă aceştia au ales să ignore situaţia. În replică, reprezentanţii Dick Clark Productions, organizatorii show-ului, au precizat că nu ar compromite vreodată în mod intenţionat succesul unui artist, subliniind că astfel de acuzaţii sunt defăimătoare, scandaloase şi absurde. 

Într-un interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly, Mariah Carey a precizat că Dick Clark (unul dintre cei mai apreciaţi oameni de radio şi televiziune, care a murit în anul 2012 – n.red.) nu ar fi permis ca un artist să treacă printr-o asemenea situaţie, recunoscând că a fost umilită. 

„Tot ce pot spune este că Dick Clark a fost o persoană incredibilă, iar eu am fost suficient de norocoasă încât să mi se ofere şansa de a lucra cu el la începuturile mele în industria muzicală. Nu cred că Dick Clark ar fi lăsat un artist să treacă prin aşa ceva şi cred că ar fi fost la fel de umilit ca mine în acele momente“, a declarat cântăreaţa. 

Diva a subliniat însă că acest incident nu o va împiedica să susţină concerte live: „Dar nu mai am încredere în a lăsa pe altcineva cu excepţia echipei mele să se ocupe de evenimentele la care voi participa.“

Întrebată dacă a simţit că momentul stânjenitor le-a schimbat părerea fanilor despre ea, Mariah Carey a replicat: „Adevăraţii fani m-au susţinut incredibil de mult şi le sunt profund recunoscătoare tuturor pentru că a fost o perioadă de sărbători extraordinar de frumoasă care s-a transformat într-un moment oribil, chiar în Ajunul Anului Nou.“ 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite