Mariah Carey a relansat „All I Want for Christmas Is You“. Cântăreaţa, apariţii strălucitoare în noul videoclip al hitului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariah Carey a relansat piesa „All I Want for Christmas Is You“ FOTO Captură video
Mariah Carey a relansat piesa „All I Want for Christmas Is You“ FOTO Captură video

Cântăreaţa americană Mariah Carey (49 de ani) a relansat celebra piesă „All I Want for Christmas Is You“ cu un videoclip nou, în care artista are apariţii strălucitoare.

După ce melodia „All I Want for Christmas Is You“ a cântăreţei Mariah Carey s-a clasat în fruntea topurilor americane pentru prima dată în 25 de ani, artista a lansat un nou videoclip al hitului, scrie Daily Mail

Cântăreaţa americană este personajul principal al videoclipului care prezintă un decor special creat pentru Crăciun, iniţial fiind filmat un copil care se plimbă cu părinţii într-un magazin imens şi se bucură de miracolul oferit de sărbătorile de iarnă. Fetiţa se opreşte apoi să o privească pe Mariah Carey, care se află într-o vitrină, îmbrăcată într-o salopetă roşie şi cântă celebrul hit „All I Want for Christmas Is You“.

Artista este însoţită de soldaţi şi copii care dansează şi se joacă în jurul ei, în timp ce copilul descoperă bucuros întreg universul cu Moş Crăciun pe patine, jucării şi crăciuniţe, într-un decor plin de zăpadă. 

La sfârşitul videoclipului, Mariah are o aură de sclipici în timp ce îşi ia la revedere de la copilul fericit, care se bucură de restul serii alături de părinţii ei.

Pe parcursul acţiunii din videoclip, Mariah a schimbat mai multe ţinute după ce la început apare într-o salopetă de crăciuniţă. O altă ţinută a fost o rochie roşie, cu glitter şi decolteu în formă de V, mâneci lungi, crăpătură adâncă pe picior şi accesorii argintii. Cântăreaţa americană s-a schimbat apoi într-un body inspirat din opera „Spărgătorul de nuci“, cu sclipici auriu, negru şi roşu, cu aplicaţii de inspiraţie militară pe umeri.

Povestea tristă din spatele hitului „All I Want For Christmas Is You“

Carey a mărturisit că în spatele piesei sale se ascunde o poveste tristă deoarece Crăciunul nu era prea fericit în  copilăria ei din cauză că avea „o familie de disfuncţională care reuşea tot timpul să ruineze orice sărbătoare“.

„Am o conexiune specială cu Crăciunul. Şi nu are legătură cu cadourile, ci cu starea de optimism pe care ţi-o dau sărbătorile de iarnă, e despre sentimente şi despre nevoia mea de a mă exprima printr-un cântec care mă face să mă simt fericită de Crăciun“, a mai spus Mariah Carey.

„All I Want For Christmas Is You“, pe primul loc în topurile americane după 25 de ani

Melodia „All I Want for Christmas Is You“ a cântăreţei Mariah Carey s-a clasat în fruntea topurilor americane pentru prima dată în 25 de ani.

În prezent, single-ul se apropie de pragul de 1 miliard de accesări online.

De asemenea, hitul „All I Want for Christmas is You“ a fost desemnat cea mai enervantă melodie de Crăciun.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. 

De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

    

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite