Katy Perry, zeiţa YouTube-ului: artista are cel mai vizionat videoclip al anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Katy Perry este artista cu cel mai vizionat clip al anului 2014 FOTO Reuters
Katy Perry este artista cu cel mai vizionat clip al anului 2014 FOTO Reuters

Piesa „Dark Horse“ a cântăreţei Katy Perry are cel mai vizionat videoclip al anului 2014, cu aproape 500 de milioane de vizualizări pe canalul YouTube, după cum scrie „The Hollywood Reporter“.

Hitul „Dark Horse“, pentru care Katy Perry a colaborat cu rapperul Juicy J, este cel mai vizionat videoclip al anului de până acum, cu 495 de milioane de vizualizări. 

Următoarele două poziţii îi aparţin cântăreţei columbiene Shakira, duetul cu Rihanna „Can't Remember to Forget You“ ocupând locul al doilea, în timp ce unul dintre imnurile Cupei Mondiale, „La La La (Brazil 2014)“, cântată alături de Carolinhos Brown, fiind pe poziţia a treia.

După succesul dobândit cu piesa „Beautiful Liar“, lansată în 2007 în colaborare cu Beyonce, Shakira este protagonista unui nou proiect, de această dată realizat în parteneriat cu o altă divă, nimeni alta decât Rihanna. 

   

Nu e de mirare că videoclipul are peste 350 de milioane de accesări, dacă ţinem cont că le înfăţişează pe cele două artiste în ţinute sumare, fumând şi dansând provocator. Cu toate acestea, succesul a fost umbrit de critici, cele două cântăreţe fiind taxate pentru „neruşinata apologie a lesbianismului“.

   

Videoclipul piesei „La La La (Brazil 2014)“, considerată cel de-al doilea imn al Cupei Mondiale, a fost ascultat de peste 260 de milioane de ori. Shakira a cântat melodia, alături de Carolinhos Brown, la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia din acest an, eveniment ce a marcat cea de-a treia apariţie consecutivă a artistei la ceremonia de închidere a competiţiei mondiale dedicate fotbalului, după cele din Africa de Sud (2010) şi din Germania (2006). 

   

   

Imnul oficial al Cupei Mondiale, „We Are One (Ole Ola)“, cântat de Pitbull, Jennifer Lopez şi Claudia Leitte, este pe locul patru, cu peste 200 de milioane de vizualizări, în timp ce „Bailando Espanol“, a lui Enrique Iglesias featuring Descemer Buene şi Gente De Zona, ocupă poziţia a cincea.

   

   

Topul este completat de „#SELFIE“ (The Chainsmokers), „Fancy“ (Iggy Azalea featuring Charlie XCX), „Let It Go“ şi „Wiggle“ (Jason Derula featuring Snoop Dogg). O altă melodie semnată de Iglesias, „El Perdedor“, încheie topul. 

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite