Shakira va cânta la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale pentru a treia oară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira, artistă de originie columbiană, va cânta la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia din acest an, care va avea loc înainte de finala programată pe 13 iulie, la Rio de Janeiro. Cântăreaţa va interpreta piesa „La La La (Brazil 2014)“, considerată cel de-al doilea imn al competiţiei, după „We Are One (Ole Ola)“, pe stadionul Maracana.

Aceasta este cea de-a treia apariţie consecutivă a artistei la ceremonia de închidere a competiţiei mondiale dedicate fotbalului, după cele din Africa de Sud (2010) şi din Germania (2006). Shakira, a cărei echipă naţională va da piept cu reprezentativa Braziliei în sferturile de finală, a spus că este „încântată“ să realizeze din nou un astfel de show, scrie „BBC“.

„Am o relaţie complicată cu fotbalul din motive evidente, dar înţeleg cu adevărat ce înseamnă Cupa Mondială pentru atât de mulţi oameni, inclusiv pentru mine. Fanii mi-au arătat un sprijin incredibil faţă de această piesă, iar eu abia aştept să le cânt“, a mărturisit Shakira.

În vârstă de 37 de ani, Shakira are un băieţel (Milan) cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, cei doi fiind împreună din 2011, iar printre hit-urile ei se numără melodii precum „Hips Don’t Lie“ şi „She Wolf“. De asemenea, aceasta a cântat imnul oficial al Cupei Mondiale din 2010, „Waka Waka (This Time for Africa)“, unul dintre cele mai bine vândute cântece dedicate competiţiei sportive din toate timpurile.

Pe lângă artista din Columbia, în cadrul ceremoniei de închidere, care marchează sfârşitul unei luni întregi de fotbal, vor mai fi prezenţi Carlos Santana, Wyclef Jean şi Alexandre Pires. Vedeta locală Ivete Sangalo a cânta mai multe piese specifice culturii braziliene, iar elevii unei şcoli de samba din Rio vor pune în scenă un spectacol inedit.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase distincţii, printre care două premii Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia „Despedida“, inclusă pe coloana sonoră a filmului „Dragoste în vremea holerei“, de Mike Newell.

Albumele Shakirei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Recent, Shakira a lansat, în duet cu Rihanna, single-ul „Can’t Remember to Forget You“, ce va fi inclus pe următorul album al cântăreţei de origine columbiană, intitulat „Shakira“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite