FOTO Bilanţ de festival: Record de spectatori la B’Estfest Summer Camp 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chase & Status a încheiat ediţia din acest an a festivalului B’Estfest FOTO Alex Bărbulescu
Chase & Status a încheiat ediţia din acest an a festivalului B’Estfest FOTO Alex Bărbulescu

B’Estfest Summer Camp a închis duminică seara porţile celei de-a şaptea ediţii, după un weekend în care a adunat pe islazul din comuna Tunari peste 64.000 de spectatori. Acesta este cel mai numeros public de la ultimele trei ediţii, desfăşurate la iarbă verde.

Electric Fence şi Partizan se numără printre cei care au dat tonul distracţiei în ultima zi de festival şi au încălzit atmosfera pentru Chase & Status şi Soilwork. Unul dintre cele mai apreciate show-uri ale serii a fost cel al britanicilor Enter Shikari care au oferit poate cea mai savuroasă prestaţie din cadrul festivalului.

Încă de la a două piesă artiştii s-au destins şi au coborât în public, unde au cântat împreună fanii prezenţi în faţa scenei. Membrii Chase & Status, headlinerii serii, nu s-au dezminţit nici ei, oferind spectatorilor unul dintre cele mai dinamice show-uri din cadrul B’Estfest.

În prima seară a evenimentului, trupa scoţiană Texas a adunat 19.000 de oameni la B’Estfest Summer Camp. Hituri precum „Summer Son“, „Say What You Want“, „I Don’t Want a Lover“ sau „Inner Smile“ i-au făcut pe cei prezenţi să danseze şi să cânte până mult după miezul nopţii.

Nas, capul de afiş al celei de-a doua seri a B’Estfest Summer Camp, a strâns în Tunari 28.000 de spectatori. 

Rapperul american, considerat unul dintre cei mai buni MC din lume, a interpretat hituri din anii '90 până azi: „NY State of Mind“, „Life Is a Bitch“, „If I Ruled The World“, „Daughters“, „Hate Me Now“, „Nas Is Like“, „Hip Hop Is Dead“ şi multe altele.

Pe lângă show-urile din cele trei zile de festival, publicul a avut la dispoziţie numeroase activăţi adiacente, de la proiecţii de filme, până la sporturi extreme.

 
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite