Disney în concert „Frozen“: personajele îndrăgitei animaţii coboară de pe marile ecrane pentru a interpreta live celebrele melodii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 27 mai 2017, personajele din filmul de animaţie „Frozen/Regatul de gheaţă“, care s-a bucurat de mare succes în rândul copiilor, prind viaţă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, în cadrul unui concert live cu proiecţie, unde vor fi cântate celebrele melodii de pe coloana sonoră.

Filmele Disney au cucerit o lume întregă atât prin desenele elaborate şi poveştile pline de farmec, cât şi prin coloana sonoră complexă. Aţi avut ocazia să vedeţi în sălile de cinema de nenumărate ori cum aceste trei elemente se îmbină pentru a crea filme care cuceresc la nesfârşit o lume întreagă. 

De data aceasta, Disney suprinde cu un concept nou care vă va aduce şi mai aproape de poveste. Dacă până acum aţi avut ocazia să vedeţi „Frozen/Regatul de gheaţă“ la cinema, acum sunteţi invitaţi pe 27 mai 2017 să revedeţi filmul la Sala Palatului, în timp ce îndrăgitele personajele coboară de pe marile ecrane pentru a interpreta live toate melodiile adorate de cei mici. 

Astfel vă veţi întâlni cu Elsa şi cu Ana, Hans şi Kristoph şi, bineînţeles, Olaf şi Sven, nu doar în filmul care va rula integral pe ecranul montat special la Sala Palatului pentru acest eveniment, ci şi pe scenă. Cu participarea orchestrei şi corului, întreaga coloană sonoră a filmului va fi reprodusă integral, fiecare melodie şi fiecare notă muzicală compusă pentru film vor crea o atmosferă unică.

Filmul „Regatul de gheaţă“ va rula dublat în limba română, păstrând dialogurile originale. Toate melodiile vor fi interpretate, de asemenea, în limba română.

Biletele pot fi achiziţionate online pe eventim.ro şi în toată reţeaua Eventim. Copiii sub 12 ani beneficiază de 20% reducere din preţurile pentru adulţi, pentru fiecare categorie de preţ, inclusiv VIP. Biletele pot fi achiziţionate cu preţuri începând de la 56 lei.

În perioada de Sărbători, adulţii pot achiziţiona bilete cu discount de 20%, la aceeaşi valoare cu preţurile pentru copii. Promoţia este validă din momentul lansării biletelor în vânzare şi până în ziua de Crăciun, 25 Decembrie 2016, inclusiv. După această dată, preţurile pentru adulţi vor reveni la valoarea normală.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite