Dakini readuce vibraţia muzicii pe plaja de la Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul International Dakini, aflat la ediţia cu numarul 2, îşi va deschide porţile în data de 27 iunie şi se va desfăşura timp de 5 zile şi 5 nopţi la malul Mării Negre.

Dacă anul trecut Dakini a ridicat o punte, aflat acum la a doua ediţie, festivalul va readuce laolaltă, pe cele 15 hectare de plajă pitorească, peste 200 de artişti (DJs, muzicieni) ce se bucură de prestigiu la nivel mondial.

Festivalul Dakini invită pasionaţii de muzică psytrance, techno, worldmusic şi dans alături de speakeri şi artişti celebri, workshop-uri şi cel mai mare „yoga village“ din Europa de Sud - Est, să aibă parte de o escapadă de cinci zile şi cinci nopţi de evadare din ritmul angrenant al vieţii cotidiene. 

„Dakini înseamnă libertate, diversitate, toleranţa, conexiune, magie, elevare, armonie. Doar cu un bilet, în cadrul vacanţei Dakini, vă veţi bucura de mare, soare, oameni frumoşi, relaxare, yoga şi multe alte activităţi creative care vor aduce bucuria descoperirii sinelui şi a frumuseţii vieţii“, susţin reprezentanţii Maitreya Events, organizatorii evenimentului.

Zone interes in cadrul festivalului: 

3 scene + Yoga zone, Healing zone, Kids zone, Art Zone, Fire Place etc. 

Chill Stage - Gaudi, Sudaya, Vibrasphere etc.

Psytrance Stage - Astrix, Goasia, Ace Ventura, E-Mantra etc.

Techno Stage - Pentre Inspirescu, Ada Kaleh, Mauss etc  

Line-up: https://dakinifestival.com/line-up/  

Biletele se gasesc pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.beatbase.com si momentan costa, pentru toate cele 5 zile de festival, 75 euro.

Biletul include: acces enveniment + zonele conexe: parcare, camping si apa potabilă gratuită.  

Imagine indisponibilă
MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite