Compania lui Smiley cucerește piața muzicală din străinătate, cu hituri pentru artiști internaționali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romdrops, compania internațională înființată de Smiley și HaHaHa Production în Los Angeles, produce piese care ajung în topurile mondiale.

Smiley, în studioul Hahaha Production FOTO Fcebook
Smiley, în studioul Hahaha Production FOTO Fcebook

Artistul Iam Tongi a câștigat locul 1 și marele premiu la „American Idol“, cu piesa „I’ll Be Seeing You“, produsă de Florin Boka (Feenom) și Roland Kiss, unii dintre cei mai importanți producători muzicali ai HaHaHa Production și Romdrops, alături de marele Oak Felder. Piesa este deja locul 1 în Top 100 ITunes, în America. Pe lângă acest hit, Romdrops prin Lucian Nagy semnează producția muzicală și a piesei de pe locul 7 „American Grace“ cântată de Zacharian Smith.

Aceste performanțe de la „American Idol“ vin la doar câteva săptămâni de la lansarea piesei „Praising You“, a artistei Rita Ora, cu producția muzicală semnată de Șerban Cazan, care a înregistrat până acum peste 7 milioane de streams pe Spotify și peste 8 milioane vizualizări ale clipului și se află în Top 20 piese difuzate de radiourile din UK și în Top 30 piese difuzate în America.

Sunt foarte fericit pentru Iam Tongi că a câștigat «American Idol». Mă bucur enorm că am avut ocazia să particip la producția piesei lui, «I’ll Be Seeing You». Piesa este pe locul 1 în momentul de față în America… este un sentiment nou pentru mine, o bucurie enormă, mai ales când mă gândesc și la oamenii prin mâna cărora a trecut piesa aceasta lucrată de mine. Pe lângă mine și Roland Kiss cu care am făcut producția, piesa a mai trecut pe la legendarul Oak Felder care a făcut varianta finală a producției, iar apoi a fost mixată de către Manny Marroquin, unul dintre cei mai premiați ingineri de sunet din istorie. Să lucrez la nivelul acesta în industria muzicală este o binecuvântare, visez la acest lucru de la varsta de 11 ani și vreau să-i mulțumesc lui Smiley pentru toată răbdarea și viziunea pe care o are“, declară Feenom.

Încă procesez tot ce se întâmplă, este prima mea lansare în Statele Unite care, iată, a ajuns direct pe locul 1 în Itunes Top 100. Mă bucur enorm să împart această realizare uriașă cu colegul și unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Feenom. Procesul de lucru a fost magic și lucrurile s-au legat de la sine“, a mărturisit, emoționat, Roland Kiss.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite