Mesajul șocant al lui Reghecampf Jr. pentru tatăl său: „Și-a distrus și furat familia”

0
0

Un mesaj șocant a transmis Laurențiu Reghecampf Jr. la adresa tatălui său, după ce sâmbătă instanța a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună a părinților săi. Copilul i-a adresat cuvinte dure antrenorului, în timp ce își lăuda mama.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț FOTO Arhivă
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț FOTO Arhivă

În plin proces de divorț, fiul impresarei Anamaria Prodan și al antrenorului Laurențiu Reghecampf, a postat pe contul său de Instagram un mesaj dur, în care îl critică pe tatăl său. El spune la un moment dat că „mama lui e nr.1”, în timp ce „fugarii care se bucură că nu își ajută copiii mor încet, dar sigur”, relatează digisport.ro.

La aproximativ 24 de ore distanță de la desfacerea căsătoriei la Judecătoria Buftea, decizie care nu este definitivă, Bebeto a lansat, în mediul online, un atac la adresa tatălui său. Mesajul a fost preluat și de Anamaria Prodan, însă la scurt timp totul a fost șters.

Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun looserii! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos.

Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur!”, a fost mesajul publicat pe contul de Instagram lui Bebeto.

Anamaria rămâne cu numele antrenorului

Deși Anamaria Prodan ceruse ca divorțul să se desfacă din culpă exclusivă a lui Reghecampf, magistrații au decis ca această căsătorie să fie desfăcută din vina ambilor soți. Anamaria Prodan vă purta în continuare numele de Reghecampf, așa cum solicitase.

De asemenea, instanța a mai decis ca Reghecampf să achite în contul fiului său, Laurențiu Reghecampf Junior, o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia. Adică, antrenorul va plăti lunar suma de 1.600 de euro, mai puțin decât suma ce era stipulată în Apel în ordonanța președințială, în valoare de 2.000 euro, dar și mult mai puțin decât banii stabiliți la Fond, in ordonanță, în valoare de 7.000 euro, arată sursa citată.

"S-a pus capăt oricărei divergențe"

După decizia instanței, antrenorul român a avut o primă reacție, spunând că prin această hotărâre s-a pus capăt oricărei divergențe între el și fosta soție. Totodată, l-a asigurat pe Bebeto de toată dragostea și sprijinul său.

Sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil.

Îi voi acorda lui Bebeto iubirea mea și întregul meu sprijin, ca și până acum, iar acest divorț nu schimbă cu nimic dragostea de părinte pe care i-am purtat-o și i-o voi purta permanent. Am încredere în faptul că el e conștient că va rămâne același Bebe pentru mine și că nu voi înceta vreodată să-l iubesc, necondiționat. Bebeto este și va fi parte din sufletul meu, din familia mea, alături de Luca, Liam și Corina”, Laurențiu Reghecampf conform cancan.ro.

Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite