VIDEO Minionii se întorc pe marile ecrane: în primul trailer, simpaticele creaturi îşi caută maestru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După succesul celor două pelicule „Despicable Me/Sunt un mic ticălos“, Universal lansează şi un film dedicat minionilor, creaturile galbene care încearcă să îşi găsească, de la începutul timpului, un maestru malefic. Iniţial, producţia trebuia să debuteze în decembrie, însă a fost amânată pentru vara anului 2015.

Universal a lansat primul trailer pentru filmul „Minions/Minionii“, cu opt luni înainte de debutul oficial de pe 10 iulie 2015. În spinoff-ul celor două filme din seria „Despicable Me/Sunt un mic ticălos“, trei minioni, Stuart, Kevin şi Bob, se află, încă de pe vremea dinozaurilor şi până în prezent, în căutarea unui stăpân malefic. Astfel, aceştia ajung în New York-ul anilor 1968, după ce au servit un faraon egiptean, pe Dracula, pe Napoleon sau o cretură preistorică, contribuind involuntar la dispariţia fiecăruia. „A găsi un stăpân este un lucru uşor de făcut. Păstrarea lui este un lucru complicat“, se specifică în trailer. 

Evoluând din organisme unicelulare galbene, minionii au rezistat timpului, fiind mereu la dispoziţia celor mai răi maeştrii cu putinţă. Fiind mereu neatenţi în servirea stăpânilor, de la T-Rex la Napoleon, minionii se găsesc în poziţia de a nu a avea cui să stea la dispoziţie şi cad într-o depresie profundă. Dar unul dintre minioni, pe nume Kevin, alături de rebelul Stuart şi adorabilul Bob, se aventurează prin lume pentru a găsi un nou stăpân. Trioul porneşte într-o călătorie care îi duce în cele din urmă la potenţialul lor şef, Scarlet Overkill (Sandra Bullock), prima răufăcătoare din lume. Ei călătoresc din Antarctica până în New York, ajungând şi în Londra, acolo unde trebuie să facă faţă uneia dintre cele mai importante provocări: salvarea rasei minionilor de la anihilare, se specifică în comunicatul Universal.

„Minionii“ vor fi aduşi la viaţă cu ajutorul vocilor unor actori de renume precum Sandra Bullock, Jon Hamm, Allison Janney şi Steve Coogan. Universal colaborează din nou cu Illumination Entertainment pentru realizarea peliculei, Chris Meledandri şi Janet Healy fiind producători, în timp ce Pierre Coffin şi Kyle Balda vor regiza scenariul scris de Brian Lynch. Iniţial, filmul trebuia să fie lansat pe 19 decembrie 2014, însă studiourile Universal au preferat perioada de vară pentru a-l lansa dat fiind succesul precendei producţii „Despicable Me 2“, care a adus încasări de peste 840 de milioane de dolari la nivel mondial.

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul din întreaga lume, în 2010, cu primul film din seria „Despicable Me“, pentru a cărui vizionare s-au vândut bilete în valoare de peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Statelor Unite ale Americii prin prisma încasărilor. În 2010, primul film al francizei a fost interzis în China continentală, la fel ca şi partea a doua, într-o încercare a oficialilor din această ţară de a diminua entuziasmul populaţiei pentru animaţiile de import.

Filme


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri