VIDEO Cele mai aşteptate continuări ale filmelor cu eroi: renaşterea „oraşului păcatelor“, aventurile mutanţilor şi ale Omului-Păianjen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La
un an de la lupta cu Şopârla, Peter Parker (Andrew Garfield)
continuă să-şi împartă viaţa între eliminarea infractorilor şi
iubita sa, Gwen FOTO cinemagia.ro
La un an de la lupta cu Şopârla, Peter Parker (Andrew Garfield) continuă să-şi împartă viaţa între eliminarea infractorilor şi iubita sa, Gwen FOTO cinemagia.ro

Fiecare nou an are de oferit continuri ale unora dintre cele mai îndrăgite filme. Cei mai înfocaţi fani aşteaptă cu nerăbdare, şi în 2014, şansa de a-şi revedea personajele preferate, precum şi lumile fantastice în care acestea trăiesc. Iar filmele cu supereroi nu fac excepţie de la regulă.

2014 pare să nu fie diferit în nicio privinţă atunci când vine vorba de continuarea unor pelicule care cu un an mai devreme au fost primite de fanii înfocaţi cu mult entuziasm. Remake-ul filmului „RoboCop“, după pelicula omonimă semnată de Paul Verhoeven în 1988, lansat de curând, a întărit şi mai mult ideea necesităţii unor continuări cu succes garantat. De altfel, acest an a fost denumite anul filmelor cu superoi. Din acest motiv, publicaţia femalefirst.co.uk a realizat o listă în care a inclus continuări ale unor filme care nu trebuie ratate de niciun împătimit al supereroilor.

300: Rise of an Empire/300: Ascensiunea unui imperiu“ - lansare: 7 martie 2014

Filmul continuă după confruntarea de la Termopile, urmărindu-l pe lacomul rege Xerxes care doreşte să-şi consolideze puterea imperiului său persan prin ocuparea şi mai multor terotorii şi prin dezvoltarea unei armate invincibile conduse de Artemisia. Din acest motiv, generalul Themistokles, care vrea să unească toate teritoriile greceşti, porneşte lupta contra regelui persan. Lena Headey, Rodrigo Santoro şi David Wenham revin în pielea personajelor Regina Gorgo, Xerxes şi Dilios, iar Eva Green, Sullivan Stapleton şi Jack O’Connell sunt noile nume ale filmului.

Captain America: The Winter Soldier/Căpitanul America: Războinicul iernii“ - lansare: 28 martie 2014

Niciun an nu este complet fără un film Marvel, iar „Căpitanul America: Războinicul iernii“ pare să fie unul dintre cele mai aşteptate pelicule din această categorie. Personajul a fost introdus publicului larg în 2011, iar acesta este primul film în care Steve Rogers este singur. În noul film, Chris Evans revine pentru a-l întruchipa pe supererou, din distribuţie mai făcând parte Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Robert Redford sau Anthony Mackie. Pe lângă aceste nume, actorul român Sebastian Stan va fi Bucky Barnes sau Soldatul Iernii, un fost prieten al eroului principal transformat în adversarul său numărul unu. Filmul spune povestea lui Rodgers în încercare sa de a se adapta lumii moderne. Cu toate acestea este chemat de S.H.I.E.L.D. pentru a-l înfrunta pe misteriosul său inamic după ce un angajat al organizaţiei secrete este atacat.

The Amazng Spider-Man 2/Uimitorul Om-Păianjen 2“ - lansare 2 mai 2014

La un an de la lupta cu Şopârla, Peter Parker (Andrew Garfield) continuă să-şi împartă viaţa între eliminarea infractorilor şi iubita sa, Gwen (Emma Stone). Viaţa celor doi este tulburată în momentul în care intră în scenă Electro, un nou răufăcător, iar Peter descoperă noi detalii legate de trecutul misterios al familiei sale. 

X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut“ - lansare: 22 mai 2014

Ultimul film al seriei „X-Men: First Class“ a fost lansat în 2011, iar continuarea seriei are parte de o poveste fascinantă şi de o distribuţie pe măsură. Magneto, cel mai redutabil adversar al mutanţilor conduşi de profesorul Xavier, este vedeta filmului produs de Marvel. Pelicula îi aduce din nou împreună pe eroii mutanţi din benzele desenate. Patrick Stewart revine în rolul profesorului Charles Xavier, Jennifer Lawrence în rolul Mystyque, Michael Fsssebender în rolul lui Magneto şi Hugh Jackman va fi din nou Wolverine. Acesta din urmă este trimis în trecut pentru a împiedica un eveniment ce ameninţă nu numai omenirea, ci şi mutanţii.

Dawn of the Planet of the Apes/Planeta Maimuţelor: Revoluţie“ - lansare 17 iulie 2014

În 2011, „Rise of the Planet of the Apes“ a fost unul dintre cele mai importante blockbustere ale momentului, iar continuarea filmului se vrea în aceeaşi măsură. O populaţie de maimuţe modificate genetic, condusă de Caesar, ameninţă un grup de oameni care au fost afectaţi de un virus lansat în eter în urmă cu zece ani. Cele două părţi ajung la o pace fragilă, însă se va ajunge în pragul unui război care va determina care dintre cele două specii va domina Pământul.

Sin City: A Dame to Kill For“ - lansare 29 august 2014

Fanii primului film Sin City au trebuit să aştepte nouă ani pentru a avea parte de o continuare. Vă vine să credeţi sau nu prima parte a seriei a fost lansată în 2005. Pelicula are la bază romanele grafice ale lui Frank Miller, acesta, alături de Robert Rodriguez, afându-se în scaunele de regizori. Nume familiare precum Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis şi Rosario Dawson vor apărea în „A Dame to Kill For“, pe lângă aceştia făcându-şi apariţia şi Eva Green, Joseph Gordon-Levitt, Juno Temple sau Josh Brolin.

sin city a dame to kill for foto cinemagia

FOTO cinemagia.ro

Primul trailer al filmului încă nu a fost lansat, iar povestea este conturată astfel: Dwight plănuieşte răzbunarea împotriva femeii care l-a trădat, Ava Lord, în timp ce Nancy încearcă să treacă peste moartea lui Hartigan. Bazată pe al doilea roman al seriei, pelicula îl va arăta pe Dwight McCarty (Josh Brolin) în aventurile sale situate cronologic înaintea celor din „The Big Fat Kill“. Ava Lord, o femeie din trecutul său, revine în viaţa sa, creându-i astfel nenumărate probleme.

The Hunger Games: Mockingjay – Part 1“ - lansare: 21 noiembrie 2014

Pelicula continuă ecranizarea trilogiei de sucees „Jocurile foamei“ de Suzanne Collins şi urmăreşte noile aventuri ale tinerei Katniss Everdeen (laureata cu Oscar Jennifer Lawrence) din Panem, o societate autoritară dominată de oligarhii din Capitoliu, care domnesc prin teroare în cele 12 districte în care trăieşte majoritatea populaţiei. Prima parte a seriei „Mockingjay“ este aşteptată cu atât mai mult cu cât cea de-a doua parte a trilogiei a primit aprecieri din partea criticilor de specialitate, aceştia fiind de părere că „Jocurile foamei: Sfidarea“ este filmul care demonstrează că Lawrence a meritat Oscarul. Philip Seymour Hoffman, găsit mort la New York în urma unei presupuse supradoze de heroină, avea unul dintre cele ma importante roluri în cadrul trilogiei, însă nu a reuşit să termine filmările, astfel că producătorii au decis să-l recreeze digital.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite