Un nou film românesc, „Noaptea lui Vlad”, va aduce o perspectivă inedită asupra istoriei. Ce actori fac parte din distribuție

0
Publicat:

Daniel Nuţă, cunoscut pentru rolurile sale din „Ascensiunea Imperiului Otoman”, „Egregora”, dar și din serialele „Sacrificiul” și „Adela” de la Antena 1, se pregătește să revină pe marile ecrane într-un rol emblematic: Vlad Țepeș. Filmul, intitulat „Noaptea lui Vlad”, se anunță a fi un eveniment cinematografic de amploare, cu o distribuție impresionantă și o poveste captivantă.

Daniel Nuță, în rolul lui Vlad Țepeș FOTO Arhivă
Daniel Nuță, în rolul lui Vlad Țepeș FOTO Arhivă

Producătorii au dezvăluit că filmul va fi lansat în cinematografele din țară în jurul datei de 1 iunie, potrivit Pagina de Media.

Daniel Nuţă, a treia oară în rolul lui Vlad Țepeș

Daniel Nuţă, aflat pentru a treia oară în rolul lui Vlad Țepeș, promite să ofere o interpretare memorabilă. Alături de el, din distribuție fac parte: Monica Bârlădeanu, Bogdan Farcaş, Denis Ştefan, Giulia Anghelescu și George Burcea.

Povestea filmului „Noaptea lui Vlad” se concentrează pe relația dintre copilul din zilele noastre, Vlad, și domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Într-o împrejurare misterioasă, Cuza are ocazia de a-i povesti băiețelului o istorie ce va influența destinul acestuia, au anuțat producătorii.

Dorian Stan, producătorul filmului și co-proprietar al Griviţa Studio, a descris pelicula ca fiind un popcorn movie cu mult suflet și o perspectivă inedită asupra unor eroi din istoria românilor. Acesta a subliniat că proiectul a fost visul său de mai bine de zece ani și că acum este momentul să treacă la următorul nivel și să aducă această poveste pe marile ecrane.

Unde au loc filmările

Filmările pentru „Noaptea lui Vlad” au început la Muzeul Imersiv al Noilor Arte – MINA și vor continua în diverse locații din București și din țară, inclusiv la Castelul Corvinilor din Hunedoara, Rezervația de zimbri de la Hațeg și cetățile de la Enisala și Histria.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite