Un actor din „Breaking Bad“, invitat la East European Comic Con, de la Romexpo FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un actor din „Breaking Bad“ vine la East European Comic Con FOTO Guliver/Getty Images
Un actor din „Breaking Bad“ vine la East European Comic Con FOTO Guliver/Getty Images

Un actor important din „Breaking Bad“ şi „Better Call Saul“ vine la East European Comic Con 2018, cel mai mare eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, gaming, benzi desenate din estul Europei, ce va avea loc în perioada 18-20 mai la Romexpo.

Giancarlo Esposito (59 de ani), cunoscut pentru rolul său negativ din „Breaking Bad“ şi „Better Call Saul“, vine la East European Comic Con 2018.

Actorul american a debutat încă din 1966 cu un show pe Broadway şi a avut mai multe apariţii în diverse filme şi producţii TV din care amintim „The Usual Suspects“, „Malcolm X“, „CSI: Miami“, „Law and Order“ şi „Homicide: Life on the Street“. 

Începând cu 2009, actorul i-a dat viaţă infamului traficant de droguri Gustavo „Gus“ Fring în serialul-fenomen „Breaking Bad“. 

Pentru acest rol, Esposito a câştigat trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar oferit de Critics’ Choice şi a fost nominalizat şi la prestigioasele premii Emmy. În plus, „Gus Fring“ a fost inclus pe lista celor mai malefici antagonişti ai tuturor timpurilor (locul 3), întocmită de TV Guide în 2013.

giancarlo esposito

Giancarlo Esposito FOTO East European Comic con 

Personajul machiavelic interpretat de Esposito nu a lipsit nici din spin off-ul „Better Call Saul“, serial care s-a bucurat de o largă apreciere din partea publicului şi a criticilor, la fel ca „fratele său mai mare“, „Breaking Bad“, trecându-şi în palmares 23 de nominalizări la Premiile Emmy şi două la Globurile de Aur, printre altele.

giancarlo esposito foto getty images

Bryan Cranston şi Giancarlo Esposito la premiera sezonul trei din „Breaking Bad“ 

Giancarlo Esposito a făcut parte şi din universul DC, împrumutându-şi vocea pentru adaptări animate precum „The Son of Batman“ (Ra's al Ghul) şi „Batman: Assault on Arkham“ (Black Spider).

Esposito se alătură lui Andrew Scott („Sherlock“), Jim Beaver („Supernatural“, „Deadwood“), Chase Coleman („The Originals“, „Boardwalk Empire“) şi David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, „V for Vendetta“), într-o nouă ediţie East European Comic Con. 

Ca în fiecare an, se preconizează o ediţie East European Comic Con plină de noi surprize în materie de actori, expozanţi, activităti, jocuri video şi nu numai, menţinându-şi statutul de cel mai important eveniment dedicat pasionaţilor de filme, seriale, jocuri şi benzi desenate din estul Europei.

Abonamentele valabile pentru toate cele trei zile se pot achiziţiona online pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim. 

FilmePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite