„Romina, VTM!“, în topul filmelor cu cele mai mari încasări în 2023 | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedia “Romina, VTM!”, cu Nicole Cherry, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu, se află pe locul 11 la nivel mondial în categoria filmelor cu cele mai mari încasări în 2023, până în acest moment, conform IMDb/BoxOfficeMojo.


Comedia o are pe artista Nicole Cherry în rolul principal, dar și o coloană  sonoră cu piese care au înregistrat deja milioane de vizualizări pe YouTube

“Romina, VTM!” este cea mai nouă comedie românească

”Mă bucur foarte mult că fac parte din acest proiect, că am cunoscut oameni talentați și extrem de muncitori. Sunt mulțumită de rezultatul final”, mărturisește Nicole Cherry.

Dintre toate filmele lansate în acest an, la nivel mondial, Romina, VTM! ocupă locul 11 ca număr de intrări în cinema. Pană acum, aproape jumătate de milion de spectatori au venit în cinematografe, pentru a viziona comedia „Romina, VTM”. Mai exact, 322.321 de spectatori au plătit bilet în cinematografele din România, iar filmul a avut încasări de 1,9 milioane de dolari. 

Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător ”, spune Selly, care e co-producator.

Peste 35.000 de bilete au fost vândute în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit să vadă filmul “Romina, VTM!” în prima săptămână. Până acum recordul de bilete vândute a fost deținut de comedia „Teambuildig“, cu 31.000 de bilete vândute în pre-sale.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite