„Queen Charlotte“, un spin-off al serialului „Bridgerton", prezentat într-o proiecţie specială la Londra VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Producția „Queen Charlotte: A Bridgerton Story", o poveste despre originile suveranei din „Bridgerton", explicâ telespectatorilor ascensiunea sa pe tron şi viaţa ei amoroasă, potrivit Agerpres.

Prezentată în şase episoade, noua producţie însoţeşte cele două sezoane ale serialului „Bridgerton", devenit un fenomen global după lansarea lui din 2020 şi care a primit aprecieri pentru diversitatea distribuţiei sale.

Acest spin-off al serialului „Bridgerton" include două cronologii, actriţa Golda Rosheuvel reia rolul reginei britanice de culoare pe care a interpretat-o în „Bridgerton", în timp ce India Amarteifio interpretează versiunea din tinereţe a Reginei Charlotte.

„Cred că mulţi oameni au avut întrebări despre momentul în care am văzut-o ultima dată în <<Bridgerton>>. Atunci am văzut că ea era <<mama naţiunii>>, un fel de ofiţer cu cel mai înalt rang din societate, însă nu ştiam prea bine de ce", a declarat India Amarteifio.

„Queen Charlotte''. FOTO Captură video Netflix - YouTube
„Queen Charlotte''. FOTO Captură video Netflix - YouTube

„Totul este atât de divers şi de frumos”

India Amarteifio a mai spus că "telespectatorii ştiu că există acea frumoasă legătură de dragoste între ea şi soţul ei... dar, la fel ca în <<Bridgerton>> totul este atât de divers şi de frumos, există mulţi oameni diferiţi care se reunesc şi publicul vrea să ştie de ce, iar eu cred că serialul <<Queen Charlotte>> răspunde acestor întrebări".

 Shonda Rhimes, renumita creatoare a noului serial TV, aflată şi în spatele producţiei „Bridgerton", s-a declarat încântată să o aducă pe Regina Charlotte în centrul unui serial care îi este dedicat.

„Acea femeie pe care o vedem în 'Bridgerton', precum şi puterea ei, stilul ei, postura sa - m-am întrebat cum a ajuns ea să fie astfel, iar pentru mine a fost un lucru cu adevărat uşor să scriu această poveste, pentru că simţeam că priveam pur şi simplu o femeie care şi-a câştigat puterea, precum şi o minunată poveste de iubire", a spus Shonda Rhimes.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite