Harrison Ford va juca în continuarea peliculei „Blade Runner“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Harrison Ford va juca în continuarea peliculei „Blade Runner“, filmările urmând să înceapă în 2016. Pe scaunul regizoral, în locul lui Ridley Scott, va sta Denis Villeneuve.

Harrison Ford va relua rolul lui Rick Deckard în continuare peliculei „Blade Runner/Vânătorul de recompense“, care va fi regizată de Denis Villeneuve. „Suntem onoraţi să anunţăm că Harrison Ford va face parte din echipa lui Denis Villeneuve. Ridley Scott alături de Hampton Fancher şi Michael Green au conceput o continuare puternică a unuia dintre cele mai aclamate filme din ultimii ani, nu putem decât să fim încântaţi de această echipă uimitoare“, au declarat Andrew Kosove şi Broderick Johnson, cofondatori ai comapaniei de producţie Alcon Entertainment.

Ford fusese deja ofertat pentru acest rol de anul trecut, Ridley Scott mărturisind că actorul e încântat de revenire. „I-am trimis scenariul şi mi-a spus că este unul dintre cele mai bune pe care le-a citit vreodată. Aventurile vor fi relevante faţă de ce s-a întâmplat în primul film“, a declarat şi Ridley Scott, cel care a lăsat scaunul de regizor al acestei pelicule pentru cel de producător. „Blade Runner“ a obţinut după momentul lansării două nominalizări la Premiile Oscar, o nominalizare la Globul de Aur şi cinci nominalizări şi trei premii la BAFTA.

Povestea filmului se va derula „la câteva decenii“ după întâmplările din „Blade Runner“, din 1982, filmările urmând să debuteze în vara anului 2016, scrie „Huffington Post“.

În prezent, Harrison Ford se află în fruntea distribuţiei pentru următorul lungmetraj din franciza „Războiul stelelor“, alături de Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis şi Oscar Isaac. Filmările au fost însă oprite la un moment dat după ce Harrison Ford îşi fracturase glezna. În trilogia iniţială, Ford a interpretat rolul lui Han Solo, Fisher a jucat rolul prinţesei Leia, iar Hamill l-a interpretat pe Luke Skywalker, însă deocamdată nu se ştie dacă în noul film vor juca personajele care i-au consacrat sau vor primi alte roluri.

Cunoscut pentru rolurile din seriile „Indiana Jones“ şi „Războiul Stelelor“, Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din „Martorul“ - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi „The Mosquito Coast“, cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum „Sabrina“, în regia celebrului Sydney Pollack, şi „Imigranţii/Crossing Over“, în regia lui Wayne Kramer.

Filme



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite