FOTO Cicatrici celebre de la Hollywood. Cum au dobândit vedetele semnele: de la accidente de maşină până la atacuri cu arme albe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Te-ai întrebat vreodat cum un actor sau o actriţă celebră de la Hollywood s-a ales cu o cicatrice? Publicaţia „The New York Post“ a întocmit o listă a celor mai cunoscute vedete internaţionale care au pe corp o cicatrice. Printre acestea se numără Sharon Stone, Harrison Ford, Queen Latifah şi Joaquin Phoenix.

Puţine vedete de talie internaţională au curajul să vorbească despre defectele fizice sau psihice care le apasă. Unele dintre ele însă nu le pot ascunde oricât ar încerca, cicatricele pe care le poartă pe corp fiind semne distinctive cu care se mândresc şi care reprezintă o „parte“ importantă a personalităţii lor. De la Harrison Ford, Sharon Stone, până la Catherine Zeta-Jones şi Joaquin Phoenix, fiecare are o poveste prin care a dobândit o cicatrice.

La vârsta de cinci ani, actriţa americană Tina Fey a fost atacată de un străin, în propria curte, care s-a apropiat de ea şi i-a tăiat obrazul cu un cuţit, lăsând-o cu o cicatrice vizibilă.

Tina Fey FOTO The New York Post

image

Harrison Ford s-a lovit cu faţa de volanul propriului automobil în 1964, după ce a ricoşat într-un stâlp de telefon. Astfel, acesta a rămas cu o cicatrice permanentă pe bărbie. În filmul „Indiana Jones and the Last Crusade/Indiana Jones şi Ultima cruciadă“, cicatricea este explicată prin faptul că personajul a fost biciuit de mic.

Harriosn Ford FOTO The New York Post

image

Sharon Stone, în timpul unei lecţii de echitaţie, s-a lovit cu gâtul de un cablu întins, accident care i-a lăsat o cicatrice permanentă. Rana a fost ascunsă de vedetă în timpul apariţiilor publice, iar fanii au iniţiat un site propriu (SharonStonesScar.com) pentru respectiva urmă.

Sharon Stone FOTO The New York Post

image

Jonah Hill aproape că a trebuit să îşi amputeze unul dintre braţe în urma unui accident de maşină atunci când avea 15 ani. În final, însă, Hill a scăpat cu o cicatrice pe cotul drept.

Jonah Hill FOTO The New York Post

image

Luke Perry s-a lovit în copilărie, în timp ce alerga, de un automat de sucuri şi s-a ales cu o cicatrice deasupra sprâncenei drepte.

Luke Perry FOTO The New York Post

image

Queen Latifah nu a încercat niciodată să îşi ascundă cicatricea de cinci centimetri pe care o are pe frunte încă din copilărie. „Niciodată nu aş acoperi-o. Faţa mea are un caracter aparte“, spune aceasta.

Queen Latifah FOTO The New York Post

image

Catherine Zeta-Jones crede, în aceeaşi măsură, că cicatricea sa de la baza gâtului, urma unei traheotomii care i-a salvat viaţa, îi conferă individualitate. „Cei care mă machiază încearcă mereu să o acopere, dar eu nu vreau să o ascund. Nu aş fi astăzi aici dacă nu aş fi avut această cicatrice“, a explicat ea în nenumărate rânduri.

Catherine Zeta-Jones FOTO The New York Post

image

Joaquin Phoenix s-a născut cu o malformaţie congenitală a feţei (fantă labială unilaterală parţială sau „buză de iepure“), iar după intervenţia chirurgicală s-a ales cu o cicatrice deasupra buzei.

Joaquin Phoenix FOTO The New York Post

image

Tommy Flanagan, actorul din serialul american „Sons of Anarchy“, şi-a dobândit figura asemănătoare infamului personaj Joker în urma unui atac în afara unui club de noapte, petrecut în urmă cu 20 de ani. Atunci un necunoscut i-a tăiat faţa cu un cuţit. În serial, personajul lui Flanagan poartă porecla de „Chibs“ care, în argoul scoţian, înseamnă „cuţit“.

Tommy Flanagan FOTO The New York Post

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite