Harrison Ford va sta „pe tuşă“ opt săptămâni. Filmările pentru „Star Wars: Episodul VII“ continuă fără el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce săptămâna trecută a ajuns la spital cu glezna fracturată, actorul Harrison Ford va lipsi opt săptămâni de la filmările pentru pelicula „Star Wars: Episodul VII“, relatează hollywoodreporter.com.

Accidentul a avut loc joia trecută, pe 12 iunie, chiar pe platouriile de filmare de la Studiourile Pinewood, din Londra. Actorul a fost lovit de una dintre uşile navei spaţiale Millennium Falcon, pe care Han Solo, personajul interpretat de Harrsion Ford, o pilotează în filmele din franciza „Star Wars/ Războiul Stelelor“.

Soţia actorului, Calista Flockahard, a zburat imediat la Londra pentru a-şi vedea soţul rănit pe platoruile de filmare.

Filmările nu se vor opri în lipsa lui Harrison Ford, pelicula fiind programată să apară pe marile ecrane în luna decembrie a anului viitor, a declarat o sursă pentru hollywwodreporter.com

Alături de Harrison Ford, în cel mai nou film din saga „Star Wars/ Războiul Stelelor“, produs de Disney şi regizat de J.J Abrams, se regăsesc actori renumiţi, precum Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels şi Peter Meyhew. Alături de aceştia vor apărea, în premieră, actorii Lupita Nyong’o, Gewndoline Christie, Oscar Isaac, Andy Serkis şi Adam Driver.

Filmările pentru „Star Wars: Episodul VII“ au început luna trecută în deşertul Abu Dhabi şi continuă, în prezent, la Londra.

Conform directorului general de la Disney, acţiunea episodului VII din franciza „Star Wars/ Războiul Stelelor“ va alea loc la 30 de ani după evenimentele petrecute în „Return of the Jedi/ Întoarcerea lui Jedi“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite