Dakota Johnson, dezvăluiri despre scenele de sex din „Fifty Shades Darker“: „Scenele BDSM pot fi foarte frumoase“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dakota Johnson a scăpat de toate complexele datorită acestui proiect FOTO Guliver/Getty Images
Dakota Johnson a scăpat de toate complexele datorită acestui proiect FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Dakota Johnson, în vârstă de 26 de ani, a făcut câteva dezvăluiri despre scenele toride de sex din filmul „Fifty Shades Darker“, ce urmează să fie lansat în preajma Zilei Îndrăgostiţilor, pe data de 10 februarie.

Dakota Johnson, fiica actorilor Melanie Griffith şi Don Johnson, a acordat un interviu revistei „Vogue“ în care a discutat despre al doilea lungmetraj al adaptării seriei de volume erotice „Fifty Shades“. Actriţa o interpretează pe Anastasia Steele, iar noua producţie explorează relaţia tumultoasă pe care tânăra o are cu Christian Grey, un fan BDSM (o gamă largă de practici sexuale, incluzând jocuri de rol, dominanţă/subordonare, constrângere, sadomasochism şi alte dinamici interpersonale; prescurtarea denumirii din limba engleză Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism – n.red.)

În urmă cu câteva luni, Dakota Johnson a mărturisit că îi este greu să filmeze scenele de sex, descriindu-le ca fiind „plictisitoare“, însă între timp se pare că actriţa şi-a schimbat părerea şi spune că a descoperit un mijloc eficient pentru a reda energie şi pasiune acelor momente în timpul filmărilor, cu ajutorul unui element esenţial – nuditatea.

Într-un interviu pentru revista „Vogue“, pe coperta căreia apare în luna februarie, Dakota Johnson a explicat felul în care relaţia ei – apropiată, dar amicală – cu actorul nord-irlandez Jamie Dornan, interpretul rolului principal masculin, i-a permis să devină mult mai interesată de scenele fierbinţi din această franciză. 

„Nuditatea este foarte interesantă pentru un actor. Eu şi Jamie am lucrat împreună mult timp şi într-o manieră intimă. Între noi nu mai există loc pentru inhibiţii“, a explicat vedeta americană.

De asemenea, Johnson a precizat că există căi elegante pentru BDSM: „Acele scene pot fi foarte frumoase şi de bun gust, iar articolele folosite pot fi luxoase. Admir curajul şi onestitatea oamenilor care îşi doresc astfel de lucrui, cărora nu le este teamă să mărturisească faptul că au nevoie de ceva în plus pentru a fi excitaţi. Oare nu Dumnezeu le-a făcut cadou oamenilor orgasmul?“

Actriţa a subliniat că în momentul în care filmează pentru un nou proiect îşi doreşte să simtă că nu face un film pentru cineva, ci pentru sine, iar noul lungmetraj a ajutat-o sp scape de toate complexele. „Chiar dacă «Fifty Shades» este un film comercial, subiectul nu este“, a adăugat Dakota Johnson, descriindu-şi personajul drept o femeie „hiperinteligentă, hipersexuală, foarte dură, dar şi foarte iubitoare“.

Dakota Johnson a apărut nud în mai multe scene din „Fifty Shades of grey“, dar şi în filmul „A Bigger Splash“: „Voi renunţa oare la scenele nud atunci când sânii mi se vor lăsa? Nu ştiu. Poate că am o viziune mai europeană asupra acestor lucruri. Nu vreau să văd pe cineva care poartă lenjerie intimă în timpul unei scene de sex. Oamenii nu sunt îmbrăcaţi atunci când fac sex.“

Producătorii filmului au lansat deja două videoclipuri de promovare, ambele dezvăluind frânturi din scene pasionale de sex. În „Fifty Shades Darker“ se continuă povestea din primul capitol, însă Anastacia va trebui să lupte cu Leila Williams (Bella Heathcote) şi Elena Lincoln (Kim Basinger), foste partenere BDSM ale lui Christian, care încearcă să revină în viaţa lui şi să o înlăture pe Anastasia.

În ciuda recenziilor negative, primul film al trilogiei, „Fifty Shades of Grey“, a devenit imediat un succes de box office, având încasări de peste 570 de milioane de dolari la nivel mondial. Mai mult, lungmetrajul a primit cele mai multe trofee în cadrul galei Zmeura de Aur 2016, respectiv şase, inclusiv pentru Cel mai prost filmCel mai prost actor şi Cea mai proastă actriţă.

Şi romanele „Fifty Shades of Grey“ au devenit într-o perioadă scurtă un adevărat fenomen editorial, surclasând vânzările unor bestselleruri precum „Harry Potter“ şi „Codul lui Da Vinci“. Totodată, autoarea Erika Leonard James a ocupat, în 2013, locul fruntaş în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume.

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite