Uleiul de EMU vindecă cele mai grave afecţiuni ale pielii

Uleiul de EMU vindecă cele mai grave afecţiuni ale pielii

Uleiul de Emu are proprietăţi de regenerare capilară, stimulând creşterea părului.

Uleiul de Emu sau grăsimea animală topită provenită de la păsările cu acelaşi nume din familia struţului reprezintă un simbol al Australiei, foarte apreciat în medicină alternativă pentru proprietăţile lui terapeutice extraordinare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din grăsimea de la pasărea Emu se obţine uleiul cu proprietăţi terapeutice, dar şi la alte produse care sunt comestibile, precum conservele de carne. Pentru fabricarea acestui ulei este necesar un proces unic şi complicat prin care grăsimea extrasă de la această pasăre se transformă într-un ulei incolor, inodor, compact şi de o puritate ridicată.

100% natural acesta este o sursă bună de acizi gasi, benefici bunei funcţionări a organismului uman.

Se foloseşte în scop medicinal şi cosmetic

Deşi puţin cunoscut la noi în ţară acest produs australian pare a fi o alegere extraordinară când vine vorba de sănătatea şi frumuseţea pielii.

În cazul mâncărimilor este de un real folos, deoarece are proprietăţi emoliante, hidratante şi regenerante.

Un anti ageing de excepţie care atenuează ridurile şi ajută la refacerea structurii epidermei. Regenerant, reparator ajută la reconstrucţia ţesuturilor epiteliale, nervoase, musculare şi a celor osoase.

Alternativă la ibuprofen

Uleiul de emu este un antibacterian şi antiseptic ce elimină problemele cutanate, calmant ce stimulează regenerarea celulară şi un antiinflamator cu o acţiune similară ibuprofenului.

Ştiai că...

...este un bun protector contra UV, frig, poluare, fumat?

...are proprietăţi de regenerare capilară, stimulând creşterea părului?

...poate fi folosit şi pe pielea bebeluşilor deoarece este hipoalergenic şi nu lasă reziduri uleioase la supafaţa pielii?

Secretul australian

Actriţa din filmul The Hobbit, Cate Blanchett s-a declarat extrem de mulţumită de proprietăţile miraculoase ale acestui ulei: „Folosesc uleiuri esenţiale, cum ar fi cel de emu. În cultura australiană tradiţională, este primul ulei cu care mamele îşi ung bebeluşii, pentru că este foarte hidratant. În plus, dacă ai arsuri solare sau o cicatrice nevindecată, are efecte uimitoare. Şi pe copiii mei îi ung cu acest ulei, pe care îl folosesc şi în zonele mai uscate ale corpului, cum ar fi coatele sau călcâiele”.

Află pe clicksanatate.ro ce boli de piele şi ce alte afecţiuni pot fi alinate cu ulei de Emu!

Când e nevoie de biopsia cutanată

Cu ce alimente poţi înlocui medicamentele?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările