Sfaturi de la specialişti pentru o imunitate puternică

Sfaturi de la specialişti pentru o imunitate puternică

În sezonul rece organismul are nevoie de un surplus de vitamine.

Haideţi să ne bucurăm de toamnă cu zâmbetul pe buze, să uităm de temperaturile reci, ploi şi să vedem frumuseţea anotimpului ca pe un dar al naturii, plin de zile cu sănătate şi bună dispoziţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că natura ne oferă mereu cele mai pretioase daruri pentru sănătate, Life Care îţi propune o selecţie de soluţii naturale pe bază de plante, ce te vor ajuta să ai o imunitate puternică tot sezonul rece.

Ştim că sezonul răcelilor şi gripei ne poate aduce o stare de disconfort o dată instalat virusul, de aceea este important să te gândeşti la pregătirea sistemului imunitar pentru a lupta împotriva acestor factori care ne influenţează starea de sănătate.

Există multe lucruri pe care le poţi face pentru a susţine capacitatea corpului de a preveni bolile şi pentru a te menţine cât mai energic şi mai sănătos posibil, de la consumul de fructe până la a te asigura că dormi suficient, faci sport cât mai des şi râzi cât mai mult.

Iată care sunt câteva dintre cele mai importante sfaturi pe care ni le recomandă specialiştii:

Echinaceea – cea mai bună prietenă a imunităţii

Echinaceea pare a fi răspunsului rezistenţei mai bune la frig şi la simptomele de gripă. Echinaceea joacă un rol important în consolidarea sistemului de apărare pentru lupta împotriva bacteriilor invadatoare. Studiile arată că persoanele care folosesc preparate ce conţin această planta au prezentat o rata a îmbolnăvirilor respiratorii mai scăzuta cu aproximativ 50% faţă de restul populaţiei. De asemenea, simptomele bolii au fost mai puţin severe, iar durata, mult diminuată, de 1 la 4 zile.

Descoperă alte metode naturale pentru a-ţi întări imunitatea pe clickpentrufemei.ro.

 

Legume care-ţi întăresc imunitatea

Mierea întăreşte imunitatea

 

 

citeste totul despre: