Condimentul care te apără de bolile de inimă

Condimentul care te apără de bolile de inimă

Îl folosim pentru a condimenta preparatele culinare, iar proprietăţile sale terapeutice se cunosc de mii de ani. Alimentul te apără de afecţiunile inimii, iar lista beneficiilor nu se opreşte aici.

Ştiri pe aceeaşi temă

De ajutor în dispepsie

Problemele de sănătate pot fi tratate cu ajutorul ardeiului iute. Potrivit unui studiu realizat de trei doctori italieni, simptomele dispepsiei (durere, discomfort abdominal şi arsuri la stomac) se reduc la jumătate, după ce pacienţii consumă pudră de ardei iute. 15 pacienţi care au participat la studiu au primit un placebo, în timp ce alţi 15 au primit 2,5 g de pudră de ardei iute în fiecare zi (împărţite în porţii luate înainte de fiecare masă).

Ambele grupuri au luat tratamentele respective timp de cinci săptămâni şi au evaluat simptomele lor în fiecare zi pe o scară de la zero la trei (scorul mai mare indică simptome mai severe). Până în ultima săptămână de tratament, simptomele grupului care a consumat pudră de ardei roşu s-au redus cu 60%.

Află de ce alte afecţiuni periculoase te apără acest condiment AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările