Ce afecţiuni ale pielii poţi trata cu aloe vera

Ce afecţiuni ale pielii poţi trata cu aloe vera

Dacă te-ai zgâriat sau tăiat, sângerarea se opreşte imediat cu aloe vera.

Aloe vera este una dintre cele mai bune plante care tratează aproape orice tip de afecţiune. Aloe vera conţine 20 dintre cei 22 de aminoacizi existenţi în structura corpului uman, inclusiv şapte din cei opt aminoacizi esenţiali, care nu pot fi sintetizaţi de organism.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, planta mai conţine: vitamina A (carotenul), cu efecte benefice asupra vederii, şi vitamine din complexul B, indispensabile în buna funcţionare a celulelor nervoase (aloe vera este singura plantă care conţine vitamina B12).

Aloe vera conţine vitamina C (protejează organismul împotriva infecţiilor şi a efectelor stresului) şi vitamina E (previne instalarea aterosclerozei şi are un rol benefic în prevenirea bolilor cardiovasculare).

Aloe vera conţine peste 20 de minerale, dintre care amintim calciul, potasiul, fosforul, fierul, sodiul, magneziul, zincul, toate implicate în buna funcţionare a sistemului muscular şi a celui nervos. Iată cum te poţi folosi de această plantă miraculoasă!

Veruci

Ai nevoie de o frunză proaspătă de aloe vera şi ulei esenţial de arbore de ceai. Pentru tratarea unei veruci, asocierea dintre aloe vera şi uleiul de arbore de ceai face adevărate minuni.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte boli de piele poţi trata cu aloe vera

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările