Ai colesterolul mărit? Mănâncă ceapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceapa conţine compuşi care acţionează asupra diferiţilor factori de risc cardiovascular, arată studii  recente. Substanţele din compoziţia ei scad riscul de tromboză şi reduc nivelul colesterolului.

Scade nivelul de colesterol

S-a constatat că un consum ridicat de ceapă galbenă este asociată unui risc mai scăzut de maladii coronariene. Quercitina din ceapă, în special din ceapa galbenă, protejează organismul de colesterolul rău LDL. Şi saponinele din ceapă au capacitatea de a scădea colesterolul din sânge.

Află ce alte beneficii pentru sănătate mai are ceapa pe clickpentrufemei.ro.

Ceapa arată cum va fi vremea

Mirosul de ceapă te scapă de insomnie

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite