Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

Slăbeşti mai uşor cu miere şi hrean

Amestecul de hrean, miere şi lămâie trebuie păstrat la rece şi se consumă de 2 ori pe zi, după masă.

Combinaţia de miere, hrean şi lămâie te susţine în perioada în care îţi schimbi stilul alimentar şi de viaţă din dorinţa de a slăbi. Dacă le iei zilnic, dai jos ai câteva kilograme şi-ţi întăreşti imunitatea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cine a slăbit cu această reţetă ştie că este excelentă pentru o talie de invidiat şi o imunitate straşnică. Hreanul şi lămâia se folosesc de când lumea împotriva răcelilor şi gripelor. Hreanul este bogat în fibre şi proteine şi nu are multe grăsimi sau calorii, dând senzaţia de saţietate. Pe de altă parte, mierea, consumată dimineaţa pe stomacul gol, îţi asigură un tranzit intestinal mai bun şi creşte imunitatea.

Bine de ştiut!

Persoanele care consumă des hrean au memoria mai bună, dar şi auzul, vederea şi funcţiile creierului mai bune. Este recomandat în special diabeticilor şi persoanelor cu imunitatea scăzută şi veşnic răcite. Curăţă organismul de bacterii şi infecţii, ajută la o respiraţie mai bună şi elimină oboseala, punând sângele în mişcare. De aceea este folosit şi în tratarea unor afecţiuni cardiovasculare, precum angina pectorală, cardiopatia ischemică sau hipertensiune.

Amestecul trebuie ţinut la frigider

Dacă este păstrat la rece se menţin mai bine substanţele benefice. Se consumă de 2 ori pe zi, după masă. Se poate folosi şi ca sos pentru a condimenta mesele cu el. Pentru efecte vizibile se consumă 3 săptămâni. În plus, nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive.

Află pe Clicksanatate.ro cum se prepară amestecul cu hrean pentru slăbit!

Ce să mănânci în funcţie de afecţiunea de care suferi


Motive să-ţi placă mai mult spanacul

citeste totul despre: